返回列表 回復 發帖

[自拍] 無聊自拍(加相)

,  描述: 加左 素艷 相~
買左新CAMERA,。。所以自戀下
4 t: B# ~' b  Y( ?! }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- F/ T$ F8 k% T0 U3 O; S. h1 [1 {
無化妝果D~~ 唔繫彈我牙% q7 k* B7 ~( Z$ T! E
3 g8 u6 E( S2 D4 f
P.S. 繫起牀果陣影嘅3 y; N* c# E! x1 b# x, }
tvb now,tvbnow,bttvb& k8 J, P- v( S; M0 J
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thanks
, j  |. n) H5 b動作真快
原帖由 Izakaya 於 2007-12-3 02:48 PM 發表 - ^  t) M7 f0 `& w# P
呀 我上次飲茶終於見到真人 ( g2 W- M3 V( a: i" Y$ }+ b7 k
CAMERA 係邊買同幾錢呀?
5 P2 h- d5 t% R4 \# d* [
5555555555555。。。妳5同我講?
: o  t1 z3 X3 X" g: y% O. T妳繫星期幾去加?
4 q6 Z/ V. _' p! ?, R2 P  v2 I0 G星期日我特別惡死加~~ 無啦無啦~~ 妳見到我龐大嘅身軀啦~
# O' w) ?7 \. {% }/ K  S3 O9 ywww3.tvboxnow.com
/ j  H. F: ^" e) Y繫fry‘s 度買,包稅同買MEMORY CARD 就378
原帖由 Izakaya 於 2007-12-4 09:46 AM 發表
& n6 N) e- ]0 B# D8 j0 |. \+ o* {# o6 F3 ^1 O: @
THANK'S GIVING 個日 GUM多人講咩呀 阻住做野咩
, b2 i: t: g0 @& i公仔箱論壇
- |1 R$ o) z1 ~' g# r# X, V咩牌子 ? 買唔到SONY $77 果部?tvb now,tvbnow,bttvb' R7 J- t" H; j" H- y2 Y

! l* v4 H* |, ^0 o7 p如果我部新手機早幾日到既話我偸影左LU:019:
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; n$ F% y- R4 Z/ J) h7 Y8 `7 h
9 Y% \# s- A4 w7 r2 h9 W' L

# |4 o# @' I, r: w/ N無啊~ 我呢部唔可以減價~
7 ^6 @/ D# Q' |7 M5 J繫sony架~ 粉紅色個CYBERSHOT公仔箱論壇6 C2 T( N5 C% V7 X0 z
tvb now,tvbnow,bttvb% v7 w& H' G% |, [) y7 M7 r
妳下次黎飲茶記得say hi 牙~ 我遲D POST 相。。妳會見到我嘅相機
多謝支持窩~~~ 最近皮膚差左,我都唔敢化妝tvb now,tvbnow,bttvb: t# J% l" m) q- t+ C
D皮繫甘脫落~~~恐怖
原帖由 howgeemun 於 2007-12-4 04:22 AM 發表
- }$ i. h, s; N& N 好令女呀...www3.tvboxnow.com5 b9 x' \0 b0 R7 h
你返咩工驾? 点解有甘令既制服雀既??
7 B4 f/ w4 W  f- {2 f. l4 K0 u6 t7 @  Q4 ^4 `4 M1 y

# h" I/ y0 t. k* \% J+ ~tvb now,tvbnow,bttvb繫D酒樓度做帶位咋~~
原帖由 wahdee 於 2007-12-5 08:24 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb9 r( P( `' I* e/ c
果然喺天生麗質
# n3 x, z: w( y* V& W0 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔喺浪得虛名
" N: Z- o2 Z1 I' k- ~/ `: \3 O
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( x( ?0 |$ h# |$ b, p: j9 M$ ~$ a

1 H' B, |  d+ d$ M& Ytvb now,tvbnow,bttvb
8 k/ ]! P9 {6 i1 H4 [公仔箱論壇梗繫~~ ^_^,多謝妳支持啊~
原帖由 jwxie518 於 2007-12-5 01:10 PM 發表
6 w( e% i) w& w/ Y" ?$ c+ a3 U2 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。新個兩張好純=3=哈哈
+ Q" [4 v2 q6 P/ \* b
3 u( ~( H- B$ a2 x- F6 ]( E
  n1 U' K6 b1 G* [7 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好耐都無純過拉~ 所以米純下囖
原帖由 jwxie518 於 2007-12-6 05:39 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ ^0 Q, V. u) g  G* g
=0=純多d
4 b* D7 X5 P8 i. q公仔箱論壇hahahahaTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) f; X2 g5 d: K* {7 o! _
咁樣會仲好睇@@
6 v! g, F: a) l% Y/ R8 ztvb now,tvbnow,bttvb
- R5 p" I# }+ T$ \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇" G8 [5 F0 M% V  N
甘以后我少D化妝拉
我沒說過我是LA的