返回列表 回復 發帖

[自拍] 無聊自拍(加相)

,  描述: 加左 素艷 相~
買左新CAMERA,。。所以自戀下
5 Q9 H8 C/ l9 b, u4 ^. M
5 C! K" T' a1 @3 U. u6 C7 E5 Gtvb now,tvbnow,bttvb無化妝果D~~ 唔繫彈我牙
7 m' @- N0 ?! ^; s% o! I/ M! l公仔箱論壇  Y. k; o4 d7 a' K) g
P.S. 繫起牀果陣影嘅公仔箱論壇! ]4 d1 Z8 Y4 _  f

& k$ i6 ^: ]; `5 c0 [  Htvb now,tvbnow,bttvb[ 本帖最後由 lil_yuky 於 2007-12-4 01:54 PM 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thanksTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ p; t8 u0 p( S0 V1 H& W
動作真快
原帖由 Izakaya 於 2007-12-3 02:48 PM 發表
% h5 r) j. H7 {& w7 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呀 我上次飲茶終於見到真人 # j7 a; a3 E- O+ n) b4 j' p
CAMERA 係邊買同幾錢呀?
. M, Y6 U( E3 E" pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5555555555555。。。妳5同我講?
6 s, E1 D9 [( E. n1 O& K2 O公仔箱論壇妳繫星期幾去加? 6 c# D- W1 g# @
星期日我特別惡死加~~ 無啦無啦~~ 妳見到我龐大嘅身軀啦~
7 W' P0 T) H+ A0 t+ H. f1 P+ ]公仔箱論壇; V% d" b8 d+ m0 y" o9 s
繫fry‘s 度買,包稅同買MEMORY CARD 就378
原帖由 Izakaya 於 2007-12-4 09:46 AM 發表
6 e; y* d( _, q) o8 Ewww3.tvboxnow.com# @# w/ k) \4 C* a% ~
THANK'S GIVING 個日 GUM多人講咩呀 阻住做野咩5 q) x+ _+ p+ D* A

& Z9 N5 y4 k8 M2 E& `9 x$ p3 K咩牌子 ? 買唔到SONY $77 果部?
' e8 ^2 Z* T6 K( {" [# Z8 iwww3.tvboxnow.com
) Q/ r8 f4 `+ X# }& M4 N公仔箱論壇如果我部新手機早幾日到既話我偸影左LU:019:
tvb now,tvbnow,bttvb- H/ b' Y* H2 F/ e$ X9 ?: c
: ~0 D6 _+ ?5 ~1 Z3 Z* l

6 ^, T( K" @2 L' S8 d8 A8 d$ fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。無啊~ 我呢部唔可以減價~
/ M' L! k/ B: F* R; B繫sony架~ 粉紅色個CYBERSHOT# R4 z0 y3 Z% F/ \
www3.tvboxnow.com* z! i! t" o. o6 F3 X
妳下次黎飲茶記得say hi 牙~ 我遲D POST 相。。妳會見到我嘅相機
多謝支持窩~~~ 最近皮膚差左,我都唔敢化妝
1 l8 H( r# @) E( ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。D皮繫甘脫落~~~恐怖
原帖由 howgeemun 於 2007-12-4 04:22 AM 發表
- c* I+ K; r, o2 R# F) O5 @0 F1 Ytvb now,tvbnow,bttvb 好令女呀...
+ L. ~0 `0 X. L6 b$ E+ ptvb now,tvbnow,bttvb你返咩工驾? 点解有甘令既制服雀既??
tvb now,tvbnow,bttvb! x: H# ^: r$ b, n' _1 W. t

" m) E; a$ N4 a# btvb now,tvbnow,bttvb
. u9 `& X$ b7 Q3 ]% D2 m繫D酒樓度做帶位咋~~
原帖由 wahdee 於 2007-12-5 08:24 AM 發表 公仔箱論壇- x7 K' g( W' B
果然喺天生麗質公仔箱論壇. c  y- d0 ^( I/ M6 m4 v9 E
唔喺浪得虛名公仔箱論壇- J( f% _9 X( P( s4 P% X. K
4 P0 [* \* W9 U: Q# ]9 A

1 \3 [) t  ^  q1 @8 l: w' N$ w* U; N5 T' `/ ]: r
梗繫~~ ^_^,多謝妳支持啊~
原帖由 jwxie518 於 2007-12-5 01:10 PM 發表
" c5 k( r7 ?) P- a) `www3.tvboxnow.com新個兩張好純=3=哈哈
4 Q- H) e3 n0 x( Z% U' ktvb now,tvbnow,bttvb
( S2 V& n, M; w. XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
4 Y* g, L# y7 p  aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好耐都無純過拉~ 所以米純下囖
原帖由 jwxie518 於 2007-12-6 05:39 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb' r. Y4 e; `0 E
=0=純多dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& K6 @" X& m9 [7 W7 p6 h
hahahahatvb now,tvbnow,bttvb1 \0 [9 x& N0 E) }; C
咁樣會仲好睇@@
www3.tvboxnow.com) T* X. s% }" q# o

: k" e! W. V+ r) g# G, U2 _tvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇( _* {* G& o( b/ M
甘以后我少D化妝拉
我沒說過我是LA的