返回列表 回復 發帖
原帖由 walala 於 2008-6-26 12:41 AM 發表

应该是大嫂的。。。
谁是大嫂哦?
原帖由 walala 於 2008-6-26 12:43 AM 發表

那就要问阿大了。。。。
:sleeps: ''晚安~要睡了~
原帖由 真爱难求 於 2008-6-26 01:18 PM 發表
谢谢你的关爱!!我感觉到这个大家庭好温暖哦!!!!:014: :014: :014:
:onion14: ''我们天帮是有富同享,有难同当~又要月尾了'''出粮给你们~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 cck_my 於 2008-6-26 06:36 PM 發表
天兄好!
:onion14: ''建兄~你也好啊''
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-26 06:38 PM 發表
入黎天弟弟既场。。。:onion05: :onion05:
辉哥~想死你啊~你去了那里?
原帖由 cammy8080 於 2008-6-26 06:43 PM 發表
我又入嚟印:onion05: 印:onion05: 印:onion05: 留低3个腳印先
''进来坐啊~不要印哦,cammy
原帖由 cammy8080 於 2008-6-26 06:50 PM 發表

咁等我下次諗過用第二个方法入嚟先
''我的帮派地方很快就给你的脚印到满地都是,谁来擦哦?
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-26 06:56 PM 發表

我每天都有来啊。。不过是早上。。。
''也对哦''我晚上还出现吧了~:onion05:
原帖由 cammy8080 於 2008-6-26 06:57 PM 發表

最多我擦番囉:019:但你要俾工錢喎
''这样都可以?谁教你的?
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-26 07:01 PM 發表

哈。。哈。。天兄。。你今日咁早架。。。:014:
废兄~等下要跟朋友出去喝茶~:014:
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-26 07:05 PM 發表

噢。。你就好啦。。我没一个朋友是住在附近的。。-
''夜呢?你没跟她喝茶过
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-26 08:00 PM 發表

唔好了。。她工作到咁夜才返。。又有失眠。。唔好找她了。

给她多D时间休息钟好。。

何况,她都唔敢单独同我饮茶啦。。。
:onion14: '好,下次我们一起喝茶'''哈哈
我现在出去了''bye'"
原帖由 pat108tap 於 2008-6-26 09:53 PM 發表
hola~~ 新加入天幫 ~~ nice to meet you ~~
:onion14: ''你好啊~不明白的可以问我~
原帖由 walala 於 2008-6-26 11:52 PM 發表
来天帮:onion05: :onion05: ,看看有没有人请:onion14: 。。。
''你想做什么工?我请你..但..你要..退出帮会,进天帮
原帖由 yng 於 2008-6-27 12:01 AM 發表
入来坐下。。。:onion14:
:014: ;;leng lui 来了~下~
:onion14: '喝杯茶''