返回列表 回復 發帖
岩岩先返到屋企咋大哥~
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
到你開貼喇最多我投少D
rrliew 發表於 2012-7-6 01:23
無彈藥
hide曾說過:
6000萬
hide曾說過:
rrliew 大大你點同我喎,我只可以6pm-8pm上線,飯後個電腦要讓俾細佬用嫁
eqwai 發表於 2012-7-6 19:46
係囉,唔公平
hide曾說過:
HIDE 姐姐又見面喇
eqwai 發表於 2012-7-6 19:47
EQ兄
hide曾說過:
你比我
rrliew 發表於 2012-7-6 19:47
我投左 6000萬,快快轉帳比我
hide曾說過:
搵匿名
rrliew 發表於 2012-7-6 19:50
遊戲結束左係咪可以用道具卡?
hide曾說過:
eq妹妹呀,HIDE姐姐冇記性
eqwai 發表於 2012-7-6 19:50
無圖無真相
hide曾說過:
冇600萬,仲要比突2000
rrliew 發表於 2012-7-6 19:52
者係個遊戲未結束?
hide曾說過:
我窮囉,屋企得一部電腦,食飯喇,唔同2位大哥大姐傾喇,拜拜
eqwai 發表於 2012-7-6 19:52
聽晚見
hide曾說過:
結束左喇
rrliew 發表於 2012-7-6 19:56
結束左咪者係可以用道具卡囉,都派哂彩取消唔到遊戲
hide曾說過:
唔系取消唔到,我懶者咪等其它會員投下囖
方便你下次copy
Anonymous 發表於 2012-7-6 21:17
我先唔會派彩
hide曾說過:
细细B快D比晒你D钱我
lhy92725 發表於 2012-7-6 21:31
呃完我啲錢之後呃 UNCLE 既錢,呃哂又黎呃多我一次?
hide曾說過:
你上次被人追數
rrliew 發表於 2012-7-6 21:43
貓爺次次呃完人地啲錢之後仲要話人借左佢錢,扮可憐呃其他人幫佢追數
hide曾說過:
我几时呃过人地D钱
是我D钱比人呃晒
你次次都屈猫
lhy92725 發表於 2012-7-6 21:52
你身上啲錢點黎?

大隻仔返左黎做,不過我唔會比你幫襯佢
hide曾說過: