返回列表 回復 發帖
琦琪, 我知你係邊個啦
8 V8 O' g0 A- e公仔箱論壇=_=我有你msn嫁( x# [. P# k8 s4 q6 S- ~  i
我兩三年之前用[email protected]呢個msn嫁 www3.tvboxnow.com% q$ t7 r1 q$ x

5 v" H# D0 E9 s: K: T3 ^5 {公仔箱論壇我一睇到你招牌笑容IMG027.JPG就記得了- -tvb now,tvbnow,bttvb8 o% H) b; I( Q
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! D# E) ^) K! _& v: k; O
估唔到係度見到你=0=TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 t+ |1 R5 H5 H; W9 j6 W
" B% p( k6 [, o' x
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 shineboy09 於 2007-7-30 04:31 AM 發表。
( g. X7 f* X( ?  y 原來你比我仲狼
1 P0 q+ u$ @! @. s. c' PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2,3年前已經識得人??? * c% p0 }- d6 t' f
我地得閑過去談下區
www3.tvboxnow.com# t4 F" q7 ?4 o  }6 J

2 J0 u% i( O, ?" O- e# E! w公仔箱論壇其實我同佢無乜傾計嫁-.-
4 ^. J* k. @: o3 m- i+ _8 Vtvb now,tvbnow,bttvb我都唔記得左點樣識佢...點解會有佢msn=.=
- k$ r# C; R, s8 |/ {- c! Stvb now,tvbnow,bttvbN年前的事
原帖由 shineboy09 於 2007-7-30 04:39 AM 發表。 tvb now,tvbnow,bttvb# ?9 {& o; p9 B9 ~$ C" o
你之前去過CANADA??
2 S* u* n4 Y. v+ P' @, {6 nwww3.tvboxnow.com定係區到過紐約???
公仔箱論壇3 c( y0 j, K5 @" g$ O' ?; n" h
tvb now,tvbnow,bttvb  f0 Z1 v: ^/ |5 S: G
no
$ K6 _" H# {: F" t! O6 G我係ny既時候, 佢已經係國外
* ]' e: K5 }8 F6 [. wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但我唔記得個陣佢係唔係CA, 好似係....
: X5 S9 o6 Z8 N2 c; l: c" o3 N唔知啊, 個陣我得13, 14歲
4 A" c! X+ z& I. {, Y# `公仔箱論壇不過我好記得佢個笑容and c-weet, 因為好少人用 -www3.tvboxnow.com2 u7 S9 b1 a! A) M& @
=_=!!其他野一律唔記得左
原帖由 shineboy09 於 2007-7-30 06:11 AM 發表。 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ F$ o  g% X) r
then how you met her???# L/ O9 y: y& m! H6 I
tvbnow??? but it just have 1 yr history??
+ K. r5 C3 |1 i# m3 h  S0 _how? lol....
4 d( D# k# \+ s2 @: D$ k  nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。don't hide something behind me .....
. n2 U8 r1 b) s# ei will figureout by myself
! e4 p- o) {: @% ~) Y* I+ ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb  o) a7 ^8 e: Y# E- c. x
點記得
5 c9 I& L& W* n3 ^( D' H# n. q/ Z反正我地冇見過, 不過有佢msn, 傾過下咁2 R) Z% J4 c4 U0 ?$ K3 o
我以前個account成百幾人=_=
- P+ A$ p# U  k! a* uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。=0=個陣我好多網友, 點記得:ono
原帖由 shineboy09 於 2007-7-30 06:16 AM 發表。
2 v: t6 x" j+ z8 v9 P; ^tvb now,tvbnow,bttvb原来我地系同道中人( W/ ?" X8 f" J; ~
但系我同你唔同既系你成日呃D 妹妹仔
% d1 J/ _( r" Y" c- f" l- Ewww3.tvboxnow.com我无
" C' D5 y: ~; G' l" Gtvb now,tvbnow,bttvb
# U/ ^2 B! r8 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ b5 H: M' Z: O
走去第二度傾啦公仔箱論壇9 X, q0 K: U  `. p
=0=唔係佢地以為我地做壞榜樣
原帖由 琦琪 於 2007-7-30 05:17 PM 發表。
, ~% ]# ^$ d& o; ]6 W3 U2 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。,,,咩笑容啊.....即是說...公仔箱論壇9 K$ `# t  m) u& w5 k  B( p5 {
我個笑容係唔好的嗎.?
" X: H$ K. |" d& P3 i4 D& ~公仔箱論壇公仔箱論壇) o/ |  d4 L2 @* L  n6 C& Q4 Z# m

" [  r$ v4 \5 [/ P  P( oNO, 不過我記得你姐嘛
- c" t* ~3 G& y! K5 u) H公仔箱論壇基本上你以前d相都係咁笑嫁=0=
! W' x0 s: K5 s9 z0 Xso我認得你囉~~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 d( I2 \& q/ |3 c+ k# Z9 Z

7 Y7 d% m! _% X$ v- cwww3.tvboxnow.com係啊, 我係細過你嫁
呵=.=又係嫁...
6 k1 P6 W6 [9 M1 G
# v8 g+ `* @, T" h-0-記性好, 好彩唔似志田未來咁樣記性....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ r+ ~( G0 a" R4 x( \  F+ ~4 _/ L8 ]
-.-佢簡直係過目不忘
原帖由 YUYUME 於 2007-7-31 07:55 AM 發表。
1 D; y2 k* \, y1 E+ g( PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 細過佢?
" X: ^. p0 R/ _( ywww3.tvboxnow.com
  @( Y# v/ J* Y. D' O; F/ ^( c哇- -你咁早起身?
+ n2 p9 |# _0 ^# D2 R# S- H6 m, G3 {8 W, J
緊係- -我今年先16歲咋
原帖由 YUYUME 於 2007-7-31 08:06 AM 發表。 tvb now,tvbnow,bttvb- R" _# r5 o: B; V( e3 r
你上唔上MSN的
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! |" Q1 R  s7 B7 \  c$ E3 C2 e
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ r1 p8 A7 Y# M7 u% v6 E" D
當然TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 k" f" s8 {8 s. b# W( p
我N年前已經唔再玩ICQ:ono因為ICQ成日short
2 p) I) z  G3 R4 q9 l8 g0 c4 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
- |" U. R- Y) G  I. Y8 d  H唉...想當年....公仔箱論壇2 d6 ]) r  a* g
原帖由 YUYUME 於 2007-7-31 08:16 AM 發表。 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 W& _! ]6 s: D! t9 n& s
成日都想當年-口-8 ]; {2 k: l. Y; w, d

; C; ]4 [' P# r# e3 X7 u公仔箱論壇比MSN我啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* w6 c; I# [& ~7 R
公仔箱論壇. [+ F6 o+ h" F7 n
(得既話PM)
2 V" Z' J/ [# z4 i
9 @- K' u9 K) w% \+ r( l+ |( o/ Ftvb now,tvbnow,bttvb咁我真係鍾意想當年啊嘛....$ W6 g' _$ O: V1 o0 o
[email protected]$ \1 x2 A: t, w; c8 I4 Z/ T

% {! @7 U/ [9 F3 Awww3.tvboxnow.com番去吹水度吹先-.-
) j3 G0 _* y0 W- }( j仔仔番黎哈哈, 玩下佢
原帖由 琦琪 於 2007-7-31 03:40 PM 發表。 www3.tvboxnow.com2 A7 t/ U6 T& a7 n' i! M
...咩意思?
3 r& L- o* k' H2 R: [* A/ g

' E' J( o) b; h* n* Z6 ]) Xtvb now,tvbnow,bttvb睇偵探學園Q就知:014:
原帖由 YUYUME 於 2007-7-31 04:17 PM 發表。 / Y) \' t1 P* F! m  W: e- y
你都幾靚呀
0 |& t2 O5 G" }! u6 h4 dtvb now,tvbnow,bttvb
) Z% p( J7 E" E; J3 S! rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。參加比賽啦
8 y5 t8 i. E7 Q8 ?% d0 q( \公仔箱論壇
, t% s5 F$ O; ~1 q7 btvb now,tvbnow,bttvb同意同意5 b; f" R8 e+ V7 A
我地強逼人去參加的公仔箱論壇' y2 t5 L* S5 Z+ @! y
呢個係我地既作風