返回列表 回復 發帖

聚会的时间,地点。请有兴趣出席的会员提议。。

,  描述: 我地会以少数服从多数的条例。。
單選投票, 共有 13 人參與投票
0.00% (0)
0.00% (0)
0.00% (0)
0.00% (0)
0.00% (0)
0.00% (0)
0.00% (0)
0.00% (0)
0.00% (0)
0.00% (0)
100.00% (13)
0.00% (0)
您所在的用戶組沒有投票權限

地点是希望各位想出席的朋友提议。。

我地会尽量迁就大家。。谢谢各会员的支持。

有意思出席的会员请留言。。

谢绝没心者的玩弄。

我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
又是我选先。。。
刚刚有人在msn同我提议。。讲去吃日本自助餐。。大家的意见如何??
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-20 09:43 PM 發表
星期日可能不能了。。因为我还要回去penang啊。。。
哦。。。中午聚会啦。。可以在1点架。。不过,我就没咁早到。。
原帖由 maui 於 2008-8-21 10:36 AM 發表
all is sat & sunday. why no friday ker...????
我知道。。但是,大多算的会员星期六都有翻工咯。。
原帖由 vwwo 於 2008-8-22 09:03 PM 發表
SS2礼拜会唔会难揾parking先?
哦。。是啊。这个是重点啊。。揾唔到车位。。我会发傻架。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-22 09:14 PM 發表
不识去pj。。。 我跟mun去。。
哦。。你都可以跟我去架。。我唔介意的。。嘿嘿。。嘿嘿。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-22 09:32 PM 發表
哈哈。。。我知你住边。。 我住好远架。。
哦。。你想吗??你想的话。。我。。都可以的。。油钱。过路费,饮茶灌水你的。。我就没问题。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-22 10:19 PM 發表

哈哈。。甘样我不会自己去啊。。 明知我发钱寒架啦。。。
哈。。哈。。讲到钱就咁醒目。。
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-23 07:13 AM 發表
最终结论是在哪儿呢?pj我不会去,有谁可可以帮忙下呢?
哈。。哈。。我识。。你放心。。
禁我言
原帖由 devil2007 於 2008-8-24 01:12 PM 發表

咩事要禁言??
決定左去邊??
哦。。未啊。。。等紧他地的提议。。
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-24 01:20 PM 發表

没什么提议的话,还是老地方吧!大家方便!!
哦。。未到截止日期。。再看有咩新提议先。。
原帖由 devil2007 於 2008-8-24 01:28 PM 發表

又第一站?? 要向第一站申請VIP ,拿個 discount 先  ^^
哦。。有咁的著算架??
哦。。还未决定去边架/??