返回列表 回復 發帖
原帖由 danny仔 於 2007-11-27 05:05 PM 發表

同意,因为所有人都贪钱
哦。。不一定喎。。。个条老番佛祖果阵给钱我。。我都没入他的家族喎。。。
原帖由 posman 於 2007-11-27 05:02 PM 發表

你几时有见到我们废柴用钱来拉人! :onion31: (其实家族没钱先真)

我们用真诚交友!
鸡精。。我地同盟系没钱。。你看下。。。入我地会的。。我地有用钱叫他地入我地的同盟吗。。。:019: :019:
原帖由 leo_04236 於 2007-11-27 05:04 PM 發表

一样而已拉..
猫仔。。。我敢讲。。我地没用钱拉过人入我地的家族。。。
原帖由 leo_04236 於 2007-11-27 05:06 PM 發表

颠狗??
谁来??
哈。。哈。。我地废柴同盟的颠狗你都不知边个。。。哈。。哈。。甘你要小心啦。。。

他同鸡精系老死来架。。。
原帖由 leo_04236 於 2007-11-27 05:16 PM 發表

我要誊清一下..
哪个我不是说你的帮会...
哦。。我知啊。。我只不过系要给鸡精知道。。。
原帖由 leo_04236 於 2007-11-27 05:23 PM 發表

你讲什么??
他有没看错左个问题呢???
原帖由 leo_04236 於 2007-11-27 05:21 PM 發表

你又跟我讲
系啊。。我系讲紧你只死鸡精喎。。。

你又扮不知啊。。。
原帖由 posman 於 2007-11-27 05:30 PM 發表

有钱又点呢!数字游戏!

不同它可以带落下用啊! 哦, 不是应该是带上去!
他带不到。。。我地废柴同盟咪烧给他囖。。。
喂。。猫仔。。你钟射只死鸡精喎。。

回復 #518 posman 的帖子

。。噢。。猫仔走左咯。。我地都闪囖。。。。

回復 #523 leo_04236 的帖子

射爆只死鸡精啦。。。你重系度等咩喎。。。射啦。。
原帖由 leo_04236 於 2007-11-27 09:22 PM 發表

欢迎回来...^^
我。。我都睡醒囖。。。你地重系度吹啊!!!
原帖由 posman 於 2007-11-27 09:25 PM 發表

你做么抢我对白啊! 依度是我山庄噢
人家猫仔系度等你返来。。你钟讲得甘的野。。。
原帖由 任盈盈 於 2007-11-27 10:04 PM 發表
你在这里啊?有没有来我的交流厅坐下啊?:onion14:
你讲喇。。我地会同你好好架。。

回復 #590 任盈盈 的帖子

哦。。现在你咪识我咯。。哈。。哈。。你好靓女喎。。。。