返回列表 回復 發帖

[出賣] 出卖朋友。(20/1/08 加相)

6 n* }1 z- U1 V! \) [! FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb/ K4 W0 L5 z' X; I9 X4 s  @
9 j' c- q' m/ }' v+ r; W/ N

1 W9 @) c+ J  L, B
) }' t3 R2 [* {$ U$ Y7 ]$ VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& Z; M/ w" J1 C8 M4 ]! b
公仔箱論壇4 j( p  w  v% j9 E

' U% d" `0 W0 W9 R0 P7 H) H/ ?tvb now,tvbnow,bttvb
; P/ G1 Z! [2 J8 o9 Y, M公仔箱論壇
+ R) k6 T" |' v- ?& e; M# K% o9 y20/1/08 加相
4 ~% I6 l2 n+ }$ ?; F公仔箱論壇
8 @* A& e- C1 s0 z% {  b7 D& R) M2 u/ m7 u+ D. ], m

, K+ A' e8 h7 _" d3 E: y, rtvb now,tvbnow,bttvb& F( v. ?, ]& p5 `9 \' l

0 P  v9 I/ N! g. s/ W5 F. T
& |# o: A& d& L1 O5 [7 k# @tvb now,tvbnow,bttvb
; I$ S4 n3 z+ i! E6 l/ stvb now,tvbnow,bttvb
( p3 m8 [: ~  T5 j) w6 M; C) {( H* x/ f公仔箱論壇公仔箱論壇% W) S1 t. @+ ~8 I/ J) m5 W6 A+ h

評分次數

• cchinfatt

Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|
被她知道肯定会被她
全部都是同一个人来的。。角度关系。。看起来有点不一样。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 q' j& M( g7 h+ w$ f! ~
最像她本人
原帖由 KennyLooi 於 2008-1-17 04:02 發表
& d$ K: j  P4 Ltvb now,tvbnow,bttvb不错啊~公仔箱論壇3 r8 e0 f  Z7 ]4 b* F7 F* y
代我赞你朋友很靓~www3.tvboxnow.com% Y0 Q4 J' ^* H. n" V$ s* D
香港人?
2 ]1 I4 Y" h4 X/ T8 ?, Iwww3.tvboxnow.com马来西亚人。。
原帖由 cchinfatt 於 2008-1-17 09:38 發表
9 V# i1 K' r% g: e) K$ _+ S9 F2 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈哈...
+ Z% `4 l/ x. Q0 w4 z7 Btvb now,tvbnow,bttvb佢都几可爱啊...) w" a- G/ Q& t! d' E
除非你 post 多 D 照片~6 @2 P1 }& Z# x6 M- ]
唔係我地通风俾佢知道.. www3.tvboxnow.com. Y% E- y  @* l9 `" V
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ e  d9 y2 G2 |. b# h6 c
www3.tvboxnow.com5 w6 k, Y" p5 a
等下我去她家再抄多几张照片出来发啊。。
原帖由 cchinfatt 於 2008-1-17 17:18 發表 % Y/ d1 c) i/ i; ?
你唔好呃我啊~/ O6 g# B/ O7 G  i6 J( f
我好单纯架!! www3.tvboxnow.com/ I3 w# r6 C: u  `" Q2 ~7 y7 k. O
我等你.. 8 y  O3 {; |, f% `
再加分俾你啊~
" q7 L5 v- n& C) N+ {
我已经抄进我pendrive里了。。过几天才upload上来。。
原帖由 cchinfatt 於 2008-1-17 19:51 發表 www3.tvboxnow.com& C# Y3 q& q0 i* Z- _4 A
你最好尽快啊..www3.tvboxnow.com  j+ c2 y! s$ j; A" J7 U
接落黎两日都唔会上网..1 n% K) X! r0 l& ^% L1 U) h
嘻嘻...等我返黎先竟睇啦!
1 m; F2 [/ m3 s4 l, f8 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。那么。。我就趁你不在时放上网。。在你回来之前把照片洗掉。。
原帖由 cchinfatt 於 2008-1-17 23:54 發表
6 ?. X1 J: c8 W/ K: ~2 J+ t7 H9 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你唔可以咁坏架!!!- e2 s4 k0 ?3 g, P$ V# @+ v
:019: . n+ ]6 `9 J) n
我唔理.........
& g3 V9 I% ^: @% e- q. _好啦好啦。。我星期日晚贴上来。。
原帖由 ed_teck 於 2008-1-18 02:03 發表
1 P5 }6 e+ _' o4 I) o$ Jtvb now,tvbnow,bttvb
/ n/ a3 V( z& D: F- qwww3.tvboxnow.com 大義出賣朋友.. 忍唔住想同你致敬.
/ K4 k1 E& ~* X( q9 E# ?tvb now,tvbnow,bttvb等你啊..
8 @( H% V5 _+ c: I好东西当然要和大家分享嘛。。:014:
原帖由 霸主 於 2008-1-18 23:41 發表
) G" W6 Z3 x2 }0 P8 {& p2 b" A* p+ T& \4 k7 f# H; X
公仔箱論壇  ^1 s7 L3 @* i2 Y- j* X. [/ e4 `0 a
我也是马来西亚人,你是住哪里?
( a% ~7 s* B# l" x3 `我住 KL> >
1 I' r, y% k# ^公仔箱論壇我在马来西亚四处流浪
刚刚加了照片。。
好久没去了。。最后一次去好像是半年前吧。。玩了几个小时。。赢了5千多下山买电话
  g5 {# k8 d) i) o" r! v) n你不是被充军了吗?
原帖由 cchinfatt 於 2008-1-21 20:47 發表
: {2 O4 T4 o# e' a/ z$ n3 C8 Ftvb now,tvbnow,bttvb喂...佢好似有 D 肥喔!!
0 J% G" K# I; o  f1 B公仔箱論壇云顶啊!! tvb now,tvbnow,bttvb  Y9 ]. V6 d: x; x$ K: ?- S3 G( i
我要食 marrybrown~
! L. @6 \3 a: d$ z! l- Z! H& N
真人很瘦的。。上镜就变了样。。www3.tvboxnow.com, H! k7 q  ]5 i
需不需要上到云顶去吃啊。。