返回列表 回復 發帖
你教书架???
入谷温人
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-4 05:15 PM 發表
# U/ |9 m$ z; `5 L2 L我幼稚園做不是教書..文書助理.打文件嫁..
+ [! f# w; |  U5 @/ K! n% HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。HK人??
入谷温人
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-4 05:19 PM 發表
8 N" m+ F4 m# k+ f  `$ I& K對耶.香港人正是
9 J0 h8 M' ^6 B8 x我大马人,高兴认识你~
入谷温人
原帖由 YUYUME 於 2009-1-4 06:32 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' j" k- s+ f4 F9 o( @' O- v$ n
溝女就溝女啦...假正經
公仔箱論壇* ?) J( Y( u$ w- v; e4 q
你都唔受沟~
入谷温人
原帖由 Gabriel_Lum 於 2009-1-4 07:58 PM 發表 www3.tvboxnow.com3 I2 U. t( K: r; C8 i  n; F
tvb now,tvbnow,bttvb! D% F( j8 X* D- l5 E5 X
人家溝女....你不抵得啊....
9 m  I9 ?/ z) t+ T$ X/ A公仔箱論壇你有我嘛....
www3.tvboxnow.com$ V% z; Q, M) f- x
他暗恋我~
入谷温人
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-5 03:32 PM 發表
8 w8 [9 y8 E$ |tvb now,tvbnow,bttvb完全唔知你地講咩....拖埋我落水...
7 K$ h# ?4 o6 W3 o: X5 B对唔住
入谷温人
沟女变代沟.................
入谷温人
路人甲.........行过.........................
入谷温人
自行了断~!!!....................
入谷温人
原帖由 YUYUME 於 2009-1-5 09:02 PM 發表 www3.tvboxnow.com2 c0 M  W& _& ]+ h" y
人工呼吸
9 l- |1 P3 m" L2 c# u( p4 i" R; Cwww3.tvboxnow.com榴莲味~~~~~
入谷温人
原帖由 ah_nat373 於 2009-1-5 09:04 PM 發表
  x) K; p; a/ M* J# g  i2 B
5 ~% b4 d3 e  z3 Ktvb now,tvbnow,bttvb哈哈///你人工呼吸比佢A
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 F+ Y- v1 N5 r1 k$ E
他中意食我口水
入谷温人
原帖由 YUYUME 於 2009-1-5 09:08 PM 發表
$ d" k+ V, G9 {8 a9 v2 H食鼻屎都唔食你口水
0 `  E1 N: \( K% H
你又扑埋黎???
入谷温人