返回列表 回復 發帖

[自拍] 我的自拍照.

,  描述: 皮膚差左...好唔開心
; }# v: l" Y* o7 ywww3.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 G' Y+ M9 P; W3 P
正大受打擊.因皮膚差左唷.....><

評分次數

• yumiko123456

我幼稚園做不是教書..文書助理.打文件嫁..
對耶.香港人正是
原帖由 toyo88 於 2009-1-4 05:26 PM 發表 公仔箱論壇: o3 o1 b- U( @( L5 X) o# g8 V. q0 o

; V$ V6 r# H$ P; b0 W1 p公仔箱論壇我大马人,高兴认识你~
6 C" g" n9 K: H/ `& b5 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哦~~
原帖由 YUYUME 於 2009-1-4 06:32 PM 發表 公仔箱論壇, H) Y" w: m9 [, }; H0 w1 }
溝女就溝女啦...假正經
tvb now,tvbnow,bttvb3 ^$ {8 U8 h: q' y
????唔明
okok~~你facebook add我a natalie [email protected]
thx^^
你地真係a..
完全唔知你地講咩....拖埋我落水...
原帖由 bill_mc520 於 2009-1-4 11:08 PM 發表
) o+ J6 ^1 p' h% m1 p& P& B3 G5 ~公仔箱論壇 你好牙...我都係hk人黎架...  `( v/ u4 q) H' Z8 B7 f
你唔洗理toyo88架..佢...傻架
7 [* T- i" K8 ?  A/ Swww3.tvboxnow.com你次次po d相...都豬咀...小小怪怪地咁...
. V9 f* E# U( r/ ~, Z2 j3 H但都支持你po既靚靚自貼...  J0 i: x  x- z$ j2 \2 B; B  Y
新年到啦...咁就祝你d皮膚快快咁變好啦...
- ?& ~, _( t$ Z6 |% l/ E2 B公仔箱論壇 ...
1 S1 Q9 n6 A6 o- r1 Bwww3.tvboxnow.comthx u
原帖由 KwokLau 於 2009-1-5 06:24 PM 發表
  @6 C! b' _& P' J: g- iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你想kiss
公仔箱論壇8 Q* v' r/ U7 \- a. b: G
冇講過..
原帖由 Gabriel_Lum 於 2009-1-4 10:57 PM 發表
- G' O5 w( w* A. j4 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
5 }. q, W% k/ }tvb now,tvbnow,bttvb * Q8 T' U/ e5 _# t; Q
她已经和我订婚了... tvb now,tvbnow,bttvb+ M5 }5 B% u7 d" C0 T, S5 n$ r
礼都收了...
6 [% R2 c! S1 G5 h+ ~/ ?聘礼也收了.... 3 M4 ~7 W) k" M6 r. n; b; n: I0 |. Q
你自作多情吧....
; w* I+ o% q# P! wwww3.tvboxnow.com哈..你ga?haha
原帖由 toyo88 於 2009-1-5 08:29 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' E, N2 q9 I+ a+ c' ~- M1 X6 \9 W
( _1 {& |/ d+ i& Z. _: {# t8 i7 r) V
对唔住
4 m3 Z- O1 l: ]) }哈哈,,,唔駛~~~少少知道你講咩..仲知拖我落水...
& H6 h1 \3 j0 p7 e, R* C; A% s: D  _tvb now,tvbnow,bttvb傻傻的你們..呵
原帖由 YUYUME 於 2009-1-5 08:45 PM 發表
0 F1 u# }4 [4 d有代溝
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 L2 {7 Z$ m! l) S$ I* S
少少呱~~我未見你ADD我啵...FACEBOOK公仔箱論壇4 ]  p  y$ [9 B/ s! g  b) H( e1 U. a
你ADD我用E-MAIL個個搵 .會搵到~~[email protected]
原帖由 YUYUME 於 2009-1-5 08:52 PM 發表
2 N$ H( M. l9 f- sadd左啦。。。好似等緊你
公仔箱論壇5 {6 y, U+ n2 c" s
我ADD左你啦