返回列表 回復 發帖

[自拍] 我2年冇剪過...今次終於扮死狗去剪....

,  描述: 2年啦=.=
單選投票, 共有 379 人參與投票

您所在的用戶組沒有投票權限
我本來都唔係好捨得=.=..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 Z+ K" R  j) ]. \; J
但係因為好大把頭髮...9 _# P. f' `. P! x/ k- x% O7 r
而且夏天好熱..tvb now,tvbnow,bttvb4 Z  d) ]: A) e: a# b
我終於將我留o左2年的頭髮剪o左了=.=........
$ D- y: s$ t/ O+ A公仔箱論壇剪o左15寸......
; `: D& c, p+ [) _! D0 pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。雖然唔係幾捨得TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! s4 j. C' a, _! U+ D
但係有d人話都幾得意
/ F5 a2 J; a$ ^. V; kwww3.tvboxnow.com所以都唔會後悔 =]
# A3 d( n! |- b, W比d意見..公仔箱論壇+ T. N9 ?. I( A, P
同埋呢..' V" _3 [: B/ @
我係有d跟住我個偶像YUI剪的=.=....www3.tvboxnow.com; N" v! t6 P2 U+ U- v

( A  T: `  F4 q; C# Y1 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[ 本帖最後由 Ca. 於 2008-12-11 02:21 PM 編輯 ]

評分次數

• woodstock1221

原帖由 囉你命3千 於 2008-5-2 08:44 PM 發表
6 J" D% b3 n3 f1 i; v係囉 我都覺無乜分別  可能短頭髮易弄髮型吧
# k3 K; u! Y! ]& x5 k( H; D本來我想剪到咁
+ Q9 U8 z  f$ S9 C1 Qtvb now,tvbnow,bttvb但係驚o個個野剪得唔好...
; {7 I8 v* F4 ^# |/ C6 Y會好似個.....TB -.-
( i# U  s  I, U4 twww3.tvboxnow.com所以剪o左呢個先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 ed_teck 於 2008-5-2 09:41 PM 發表
4 J0 k3 x- `6 M7 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  2 年冇剪..公仔箱論壇  L( S  v( t3 r
我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
- f2 S& Y/ Y8 `www3.tvboxnow.com多謝 =]* }& z0 T# h# L9 S# ~1 v& Z1 N
我都有d唔捨得....
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 09:53 PM 發表 ; A5 s! c7 @& r+ w
唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14:
$ ~: Y6 ~. r  r) }; c5 l, x公仔箱論壇嗨..阿爺,你都系度啊
, C3 e6 ~  y! L( j
多謝
! v2 s, b$ m: s( b8 c, Vtvb now,tvbnow,bttvb我淨係驚比人話tb=.=
原帖由 ravedoggie 於 2008-5-2 09:57 PM 發表
3 _8 w% s! u! y4 _6 M9 Xok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
! h7 H0 W* ?6 K0 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔...
7 o3 Z6 B) j' H! R. K8 |$ C9 W多謝  =]
原帖由 woodstock1221 於 2008-5-2 10:43 PM 發表
( q0 N5 F8 B) Y8 L& D% E公仔箱論壇如果妳真的剪阿YUI的髮型.公仔箱論壇$ M, e# K# y) N% J# p! y. c% l* C
應該都幾好睇唔錯喔.
; ]% H: A# u& g+ \+ }+ e" ^公仔箱論壇下一次試試看.
' ^' y- }; ?) a9 F0 Y  @" P" e% Z( v3 G
4 I6 Q% ^9 [" w  t% m
就係想剪YUI=.=...
$ ?9 L8 V% ?3 K1 U: Z想似NAMIDAIRO個LOOK:onion10:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 woodstock1221 於 2008-5-2 11:08 PM 發表
! X# d4 q6 D. I8 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb  J* A% `8 e9 |6 \( w4 n
公仔箱論壇7 B2 l$ x# i1 _) Y0 Z' g+ V
但呢個髮型同唔剪無大分別喔.tvb now,tvbnow,bttvb/ Y/ Q! T# \& F9 d6 t! P
可能剪短會好好看.
, `- |! j" H8 W" J
我剪短驚會似TB-.-...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; ^# _$ Y+ K7 |% ]' M
短了好多喇~~ =]" o1 ^- e& |6 E/ A* ^
其實講來講去都係唔捨得=.=.... :019: :onion03:
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-2 11:35 PM 發表 2 C: Z0 z# j4 i
Ca妹...大胆尝试...甘先会赢到众人的目光...
www3.tvboxnow.com: R) S  b6 D- v2 p

$ t5 g: I3 Q$ Wtvb now,tvbnow,bttvb剃光好冇?
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-2 11:44 PM 發表
3 s1 V) d6 ]% C/ ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
% z% f$ y; N. Q. p2 j' k不好啦....其实短发也很不错啊... 8 e8 G$ R8 F, s
y不试下...
www3.tvboxnow.com& A; L- d5 T+ H* S
因為驚HAIRDRESSER技術不好...
; z9 R4 G9 G) E變了TB頭....:019:
原帖由 howgeemun 於 2008-5-2 11:48 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb: A  {4 C2 e" v' @5 ^$ R
  我仲以為系剪呢個 --- >>  296323
8 t3 T6 D% O7 g: m2 @2 g6 @+ ntvb now,tvbnow,bttvb想嫁...
+ }1 R( x& O/ C6 E' G" u" R你話剪唔剪好...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* ]1 D2 O; {1 h
仲諗緊=.=...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; d0 v: j! Z; c: b
其實唔多想剪現在又  XD
# A: g. g. @& N6 q( ~, c  {) z2 X. S: zwww3.tvboxnow.com心大心細
原帖由 howgeemun 於 2008-5-2 11:58 PM 發表
+ N. A) e; R; N1 s, X  w( ktvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb4 q& k3 h3 A6 ?' W! W  O1 U

: r* @3 x. r9 M' `) fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。:onion14: 我個人覺得你剪好似--> 296326 應該會好好睇...
5 k3 C3 W$ C) w- B6 o" I  nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為你夠白 ...而且個五官好靚... 所以長 or 短都好好睇....
- E9 @. G# N& E$ \, |5 [- }3 o
o...
: X, h7 W8 I0 H( f% |6 U# a" @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我唔多捨得
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 11:59 PM 發表
( y! X3 E- k$ ~$ M. H9 l3 [全世界話你tb..你唔駛理佢,因為你..係完美靓女...
( A4 A$ k4 }8 q/ e& R* UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我的女神....
0 D8 ~( E3 [7 I* L% Y兄弟你D誇張法太誇張了 XD
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-3 12:02 AM 發表 . r% E' [9 t( ?; Q- ]
:onion03: 甘就要来个大变化...换埋眼镜...换隐形眼镜....甘就会靓爆全场...:onion18:
tvb now,tvbnow,bttvb& ^' |+ X# L1 p: B$ X* @% e
www3.tvboxnow.com: f6 k5 `: p" N+ V5 e# z: d+ J8 v
其實我有戴過CON
2 t  `0 g; M! k9 y9 ]! c/ U4 T不過我覺得唔多舒服..
0 @0 E' _, N' O; ]7 vtvb now,tvbnow,bttvb後未又換番眼鏡...
原帖由 kingworld 於 2008-5-3 12:02 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* @: m/ f$ Z0 a6 S- n5 C
你都系e+靓d
. O7 b, k0 @1 M( s
多謝  =]
& ~. p0 F, ]3 K公仔箱論壇不過好似真係冇咩分別呀可 =_=tvb now,tvbnow,bttvb9 Z; ?5 g7 A8 P6 T
PS:我訓啦...聽日要做奧運啦啦隊..咁都比人揀中=.=......
原帖由 jwxie518 於 2008-5-3 04:19 AM 發表 公仔箱論壇6 y1 h* Y$ b/ s5 j
=3=都一樣咁靚
) N2 v8 Z+ U- Z( E, aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。短左仲好睇喎
, x$ L2 x2 f) p/ F6 @7 H2 @tvb now,tvbnow,bttvb哈哈支持靚女啦
公仔箱論壇! ~" d1 {7 y3 G4 M" k9 O& X

0 B, o$ {. S% K/ |  [1 otvb now,tvbnow,bttvb多謝 =]公仔箱論壇9 j4 r% u! v( w$ J+ X- D
我一陣要去迎奧運...-.-
1 F/ ~; k! F9 l$ e6 rtvb now,tvbnow,bttvb好驚影到我個殘樣..好似咁--> tvb now,tvbnow,bttvb1 G' s) D/ I, W7 ]2 W6 ]# O4 g
但係好開心有呢個榮幸