返回列表 回復 發帖
如果妳真的剪阿YUI的髮型.1 {/ _( v( U' [6 k, e, Z
應該都幾好睇唔錯喔.
/ @- M0 D! I! K; _  zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下一次試試看.

原帖由 Ca. 於 2008-5-2 22:47 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 Q( I7 \+ s2 ~' g" w

* \1 L2 F+ K7 J- t% X) I- q, ^公仔箱論壇
6 |: Y4 A1 U2 j$ JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。就係想剪YUI=.=...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# m. W) |; E* S. x, d4 W5 `5 l
想似NAMIDAIRO個LOOK:onion10:
" z8 z2 h9 _8 D( i. X
# {( f. [3 I  P( w- I6 K! h2 U& P1 n
但呢個髮型同唔剪無大分別喔.& x5 R& d( Y+ m" \5 f
可能剪短會好好看.

原帖由 Ca. 於 2008-5-2 23:25 發表 www3.tvboxnow.com( F1 e0 X( W* O3 N# t/ v/ ]" \

8 ^2 C( _: K' Y+ u7 s" N( O* N* Ztvb now,tvbnow,bttvb我剪短驚會似TB-.-...
6 ~6 ~7 l) T" G$ M+ o% u短了好多喇~~ =]3 V1 c1 S0 ~( w- f
其實講來講去都係唔捨得=.=.... :019: :onion03:
4 ^) {/ M* \- u0 etvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) p# p* v, V* ?
不用驚會似TB.公仔箱論壇$ B& x. K3 s7 ^4 z, O8 @! ]: k
好多女仔都剪短髮.可能今年流行.

妳是澳門人?

妳不是要去做啦啦隊嗎

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 20:50 發表
& q1 k) f1 m+ k2 q! ]. U7 Q做完火炬啦啦隊...
; C9 B( ~7 O1 w. q& m% y公仔箱論壇我地要呆等3粒鐘囉
! U1 h% l& \. ~$ s! |仲要冇得坐=.=..
9 j" E% A$ T! ~7 h# w8 R企3粒鐘...tvb now,tvbnow,bttvb5 L# B  s, O' T) T+ Z" H
竟然係一個老先生傳火炬=.=..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ ~4 Q* a( k2 V3 A2 q
不過我地睇到聖火燃 ,,都幾開心
' d! ]! A2 o  m+ t, ]3 e7 y+ H' F7 K
不是火炬手.做啦啦隊都好光榮喔.

火炬啦啦隊.

妳個頭像無左:019:
! s/ f( u$ H: J/ j/ H& Cwww3.tvboxnow.com搵妳唔到

是不是她喔. . .^^公仔箱論壇, f( G- N* I( c6 _/ ^
% M: R- P) Z) y. u! O1 Y& [( [3 N
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-9 00:13 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# Z5 C! @8 z3 w; d" z. v& K

* v, G! \- [* ~( S' F" j9 a9 M; C2 _公仔箱論壇麽叫公升眼淚頭...卑张相来看...:onion05: :onion05:
tvb now,tvbnow,bttvb. {4 r4 i# p2 R$ C9 t3 I# O6 ^/ U- Z1 y
www3.tvboxnow.com0 }, o  E0 ?2 o" q; \
應該她是說這個

原帖由 Ca. 於 2008-5-9 14:05 發表
3 h  u4 w1 X) r7 gtvb now,tvbnow,bttvb就係想剪呢個
  V- e' H9 `! V4 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔知靚唔靚....:onion03:
www3.tvboxnow.com9 y: w+ p7 S0 ]9 y& ^
tvb now,tvbnow,bttvb* z( z& u: q' t3 U
沒有問題給妳信心