返回列表 回復 發帖
如果妳真的剪阿YUI的髮型.
  b0 B/ D) E9 k' k+ H. }公仔箱論壇應該都幾好睇唔錯喔.$ y+ K; l- h; B6 c
下一次試試看.

原帖由 Ca. 於 2008-5-2 22:47 發表 ) u3 N4 \, s! j& ^7 P5 O9 ?& ~
( f0 |% r, x( V2 ~

- B- m4 L7 m, I  d* L9 h就係想剪YUI=.=...www3.tvboxnow.com4 t  ~; M0 V& Z2 d' i0 ]( c
想似NAMIDAIRO個LOOK:onion10:
8 o. f& ]; p. h( h' h$ V9 g) T' |公仔箱論壇% T6 g# D( d7 g4 y
但呢個髮型同唔剪無大分別喔.
% k, m( r: i+ C公仔箱論壇可能剪短會好好看.

原帖由 Ca. 於 2008-5-2 23:25 發表 5 c8 Q. W$ ~  m2 v

3 |( S9 e  b5 \7 b+ K公仔箱論壇我剪短驚會似TB-.-...5 H& e" @! a, v  n4 S; v
短了好多喇~~ =]
+ R4 V. `3 d  @% I其實講來講去都係唔捨得=.=.... :019: :onion03:
3 B# H# I4 J3 p2 K: X! q5 I

0 ~2 A4 z" ~! p9 t0 j+ l( a不用驚會似TB.
( o) n9 C) d/ \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好多女仔都剪短髮.可能今年流行.

妳是澳門人?

妳不是要去做啦啦隊嗎

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 20:50 發表 % {, y1 A: E. u$ A
做完火炬啦啦隊...8 L: o* v7 v( F2 r# N
我地要呆等3粒鐘囉
& z& r5 ~. y! y7 ?/ l仲要冇得坐=.=..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 z% i5 S/ s% x  l$ \
企3粒鐘...0 D# e5 h! w: t6 k
竟然係一個老先生傳火炬=.=..' ?6 ]9 L; u5 ]5 n5 ?4 [) O
不過我地睇到聖火燃 ,,都幾開心
8 c2 G% s: I  I. Qwww3.tvboxnow.com公仔箱論壇  e" b& \' K- ?2 Q- {. ^9 E2 c
不是火炬手.做啦啦隊都好光榮喔.

火炬啦啦隊.

妳個頭像無左:019:
+ J9 |& `3 {. Q  N# ~% A% o! wtvb now,tvbnow,bttvb搵妳唔到

是不是她喔. . .^^www3.tvboxnow.com& a0 p9 }. U$ K( R" ?
www3.tvboxnow.com* d1 k: r8 h  s! g
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-9 00:13 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" q! d8 ~, P! \/ I8 T0 \

. {7 B; N% I4 p* A; itvb now,tvbnow,bttvb麽叫公升眼淚頭...卑张相来看...:onion05: :onion05:
" A$ I$ ]. Y8 C& S: a0 m. r

5 O7 Z5 E9 h* @, J# [( T: y4 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。應該她是說這個

原帖由 Ca. 於 2008-5-9 14:05 發表 tvb now,tvbnow,bttvb, v6 @% f  e7 N6 x% a5 z0 }! W
就係想剪呢個( f2 h* j$ J+ _. c) ?/ |
唔知靚唔靚....:onion03:
6 I8 K1 V4 ?% x+ R* B2 S( H

0 j' o1 s6 Q& z. x/ I6 E& |7 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。沒有問題給妳信心