返回列表 回復 發帖
又有新地方玩~
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 CC517 於 2008-9-5 12:41 PM 發表
Too late la, 第三版才看到.
旺財~鴛鴦顏色眼, 視力不好
原帖由 CC517 於 2008-9-5 12:42 PM 發表
小雞雞.
主人都唔叫一聲!!?
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-5 12:46 PM 發表
yam~yam~也来走走啊!谢谢你!
hi ..dickson, work and play at the same time...cool
原帖由 qqbubu 於 2008-9-5 06:14 PM 發表
我又弹出来咯!
弹弓人!!?
原帖由 h2o 於 2008-9-5 06:24 PM 發表
hi hi cherie
hi hi~水水
原帖由 qqbubu 於 2008-9-5 06:35 PM 發表
你回来啦!有开档吗?
老板,,,你話呢!!?
原帖由 qqbubu 於 2008-9-5 06:52 PM 發表
哦!我会去看哦!
老板好勤力啊
原帖由 h2o 於 2008-9-5 06:36 PM 發表
我去吃午飯~88
88~ have a nice lunch
原帖由 qqbubu 於 2008-9-5 06:56 PM 發表
如果我不勤力,显得你偷懒是吗!
如果我不懶惰, 顯得你這般勤力麼!
原帖由 qqbubu 於 2008-9-5 07:07 PM 發表
哇!你这么说我很懒惰啦!
你係老板...惡曬!

返到家裡就係Q嫂天下~嘻嘻
又開戰了....
快閃~~~
原帖由 wongjj 於 2008-9-9 03:20 PM 發表
HIHI~ sweet cherie~~ dobi just go to bed lu~~
oh, may be chat with her next time
原帖由 wongjj 於 2008-9-9 03:30 PM 發表
big bro~~let' s rob together
這裡有金搶?