返回列表 回復 發帖

回復 #310 水晶人 的帖子

睇左啦..... 唉!!!!

回復 #312 水晶人 的帖子

我想我地最好唔好係這到講咁多野..... 正所謂公道自在人心..... D人明啦....

回復 #314 gogo1997 的帖子

係呀... D裝備全部冇曬... 要打過... 不過你隻寵物都係到.....

回復 #393 水晶人 的帖子

乜你地咁多野的.....:019: :019: :019:
我新版好用過法師...... 同以前一樣... 冇乜分別...

回復 #429 幻想天空 的帖子

只會係高LV先有咁我感覺.... 因為去到高LV用血氣多3倍攻擊.... 而且除左打警察之外你都唔會死.... 不過法師就唔會啦... 唔記得冇用催眠... 咁就大獲...

回復 #518 mini_kandi 的帖子

王者聖甲 mini_kandi 1 送禮 2008-04-03 15:50:31
王者之墜 mini_kandi 1 送禮 2008-04-03 15:50:17

評分次數

回復 #541 水晶人 的帖子

嘩... 你地咁多勁人.... 唔洗好耐一定可以爆...

回復 #547 cherlie 的帖子

如果我加入左你地..... 小fai唔放過我....

回復 #558 涼風浪子 的帖子

送5套王者套裝支持下你先!!!

王者疾靴 涼風浪子 5 送禮 2008-04-11 09:34:09
王者聖甲 涼風浪子 5 送禮 2008-04-11 09:34:02
王者頭盔 涼風浪子 5 送禮 2008-04-11 09:33:53
王者之墜 涼風浪子 5 送禮 2008-04-11 09:33:47
王者之劍 涼風浪子 5 送禮 2008-04-11 09:33:39

評分次數

回復 #585 Q版皮利斯 的帖子

講得好... 支持!!! 講真一句.... 其實的地咁辛苦打d野返黎, 只係好心先送出去... 大家記住.. 係"送"... 正所以俾你的就係人情.. 唔俾你的就係道理!!! 我地而家的做法就好似信用卡的積分換禮物... 大家會唔會去銀行投訴要用咁多積分先換到一份禮物呀??

回復 #591 Q版皮利斯 的帖子

係囉.... 果時話就加就加.... 點解而家有曬聲氣...:019: :019:

回復 #615 涼風浪子 的帖子

你欠d乜??? 我乜都有, 如果你想換野, 你可以pm我!

回復 #620 mini_kandi 的帖子

你10轉唔好去mm打啦.... mm有900lv去好d..

回復 #622 mini_kandi 的帖子

yes ar... i always see u on MM.... the defence in MM is stringer than 縹緲幻境... u need more time to get exp... but for lv high than lv900. Most of the moster can be killed in second... so need go to MM to get more exp...