返回列表 回復 發帖

中國湖北武當山風景相片

,  描述: 開心分享
中國湖北武當山風景相片,希望你地鍾意啦﹗我真係有去過嫁,可以問我武當山風景既意見﹗TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, `! ^9 R' P- H4 T4 {$ ?

/ r. b6 Z) P" z! c2 i9 s. R& M4 t* {7 S' W" ~% Q6 `

n! G8 g6 @( t6 C! ~tvb now,tvbnow,bttvb
7 E7 J4 z" h0 A4 Ytvb now,tvbnow,bttvb如果大家有任何意見、請回覆。多謝﹗
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车。- I3 P' Z$ h" X- p  k$ [5 g( b7 f
henrysuncpu 發表於 2009-6-28 06:47 PM
4 T8 _3 P4 H' O% q  _
, ^6 t; |3 E: R" ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都係前幾年前同朋友去嫁﹗不過真係幾好玩嫁,坐的士都好平嫁。

評分次數

• dxb

感覺好高啊...不過都想一去
# ]2 G& ]* e3 j9 Q  N! f" X! ~k23bb 發表於 2009-6-28 06:33 PM
1 ]# S$ z0 z' D8 @5 [( ]$ I
: j3 u7 f# g% w& G' x0 ]6 e
個度d生活指數好低嫁,晚上八時街燈都無,想出街都唔得嫁。

評分次數

• dxb

唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架
( X( i$ A; T  B# @dxb 發表於 2009-6-28 10:48 PM
) |2 `8 M; Z; Q8 {) ~公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb; u+ D# p: d! E; k  Y" M  z
個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!4 ]. ?. P0 ?+ g, j
online82 發表於 2009-6-29 03:41 AM
- A* g9 e/ M$ l

- S- P: g# C8 A/ H6 D5 Y原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车.....唔知安全吗........
- P8 ^% y' {' uwww3.tvboxnow.comwep1543 發表於 2009-6-30 07:30 AM
0 [* R( A1 o* Y6 q) v; g$ J公仔箱論壇
* J. d! s; Y2 S8 A* m1 x* ]. ^tvb now,tvbnow,bttvb呢個你要問我啦﹗因為我有去過,安全係ok既,起碼無迭落黎呀嗎﹖

評分次數

• dxb

tvb now,tvbnow,bttvb  ^& H7 ^; z. Y

8 b1 t2 {& u9 q2 S) q+ Vwww3.tvboxnow.com- W( t% u  U. N% G
雲頂聽講話幾靚o架喎,有幾會都想去玩下
& J/ A* a* n% s* X* N# ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。dxb 發表於 2009-7-5 02:01 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# G. E" p( O" b. A, F$ t

Q7 r8 l6 R5 c( p+ vwww3.tvboxnow.com我有雲項既相片呀,下次同妳地分享呀﹗

評分次數

• dxb