返回列表 回復 發帖

你地覺得htc one定s4好d?

想出手機, 呢兩部都望過下, 但都係決定唔到, 你地覺得呢?
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
( Q2 ^2 z( {" @. t, A. [9 X  c: B3 ytvb now,tvbnow,bttvb布朗尼 發表於 2013-5-24 09:13 PM
2 S( z3 A! S% }6 Hwww3.tvboxnow.com真架?不過其實我自己覺得3*既造工不嬲唔係好好, 因為我以前都有買過...
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
4 F; `. Z. |2 c( o$ ^) \" ytvb now,tvbnow,bttvbmaydayy 發表於 2013-5-24 09:50 PM
7 U0 w- n/ m0 y9 y! z6 W; H
s4個mon好差?不過大dd@@
外形我觉得htc one 完爆S4啊公仔箱論壇9 b5 Z1 x$ d/ }
点解samsung的设计师没啥新创意的?tvb now,tvbnow,bttvb+ z' K6 u; @/ k2 \/ _
三星系列一直都是那个外观
买ONE啦。
& _+ b; c2 n  l- l' Q  Z. G  i( C3 `s4個mon好差?不過大dd@@tvb now,tvbnow,bttvb$ h( C6 O  a9 H4 z, b! p
9時16分 發表於 2013-5-24 10:13 PM
: e+ v4 j% b+ C2 ]  T. M
3星手機個mon不嬲都麻麻, 仲會有偏色,烙印同黑斑...公仔箱論壇  r$ r# x6 Z) N) l
one個mon密度高d, 你兩部比較過就會睇到係清d, d色係靚d
+ C" r- n7 I: L  }: z+ p: B公仔箱論壇而且其實爭個0.3吋都唔覺眼
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,
2 F4 T* @( v8 p# u& H1 [; g6 Ltvb now,tvbnow,bttvb部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,/ w$ w9 S/ W- i6 G- |0 T4 c7 O/ p
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
: q+ C" g" b2 D; g' U0 `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
tvb now,tvbnow,bttvb3 v0 n6 o- {# Q+ V
me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
s4 is better.
wait for the LG
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,tvb now,tvbnow,bttvb( M- |+ T! X5 D% Z
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右6 f* Z9 E! D. h3 @9 `
bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
" W7 d/ t+ ?, }下點解得返8gb? d app冇得del咩
www3.tvboxnow.com6 l. J; D6 d, M4 ?1 A
me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
! q2 ]9 _4 V( U5 M% bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你還好嗎 發表於 2013-5-25 02:21 AM
) ^" N( Y% F0 |% w你係咪玩game所以先咁熱呀?@@
0 H! i0 h1 J$ d下點解得返8gb? d app冇得del咩TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, h/ w+ m4 i' ^! K( J3 E5 w2 w
9時16分 發表於 2013-5-26 03:05 AM
. F% Q6 ?3 `0 r# p, R就係冇, 雖然話可以插sd卡, 但係sd卡load野一定冇咁快