返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
$ M, F5 h. |; O$ [) t) _! e公仔箱論壇kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
公仔箱論壇+ M+ [; f. a, c
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇# l+ W7 r* W" E) I
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
3 s  X4 Y7 I' P- J$ x6 S
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
4 i' A4 @+ A7 }- gtvb now,tvbnow,bttvb不過htc邊部好?
- ]! U+ p/ F& D5 H7 e# \公仔箱論壇我睇過廣告好似話係叫htc sense?
5 E8 W7 R0 g; c3 Zwww3.tvboxnow.com不過htc邊部好?
0 x: a: h1 K) @. y. @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
www3.tvboxnow.com- Y9 J2 @! s, g2 w1 Q. u
係呀
: h& S1 L+ `3 W* e. o) P5 C  F, jwww3.tvboxnow.com依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
+ F. [) k6 j' ^8 M* B2 q: [" C- ytvb now,tvbnow,bttvb咁htc既話邊部好呀?@@www3.tvboxnow.com0 u% k" L* S0 d: z3 K0 H' X
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 U+ J' L4 i+ J, Y8 T& L# n
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
$ Y) J, Y: v3 Cwww3.tvboxnow.com【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
; n# ~, G4 E, [- E公仔箱論壇kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
( z" I! C4 B- C4 @% G, a9 pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我E+都用緊NEW ONE, 真係好正www3.tvboxnow.com; G8 |) S; x+ i7 a# V/ @0 P
不過香港都有蝴蝶咩???
www3.tvboxnow.com, t* U1 T* u3 k. K
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
7 X: m5 o0 o6 [6 K( Awww3.tvboxnow.com不過香港都有蝴蝶咩???
9 P' Z: }, b4 N+ U; h/ pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
: i& {; Z+ c0 Ntvb now,tvbnow,bttvb有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
  C9 P6 C0 s4 f6 c, h% z( }6 X係呀
: d& `) O: o8 s* M! F0 X依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
, F3 ^: W1 a8 _- \+ Ptvb now,tvbnow,bttvb鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
+ J7 |4 ?$ @  l. m9 y
個個都話one@@www3.tvboxnow.com4 }# X3 q" u! T. {' e0 V
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
  ?* _" K, i% u. nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。公仔箱論壇- n8 w; ~* d: L% N! M$ L
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
5 H7 d; H2 N) x- g) M2 Utvb now,tvbnow,bttvb蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
8 W. W& Y  f4 p0 {7 T8 }, n9 c% fwww3.tvboxnow.com個個都話one@@
8 B+ r5 {  Y' J7 m5 z公仔箱論壇我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?公仔箱論壇9 \! E8 z2 K& O7 A0 |" D, k1 s
sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% R5 J  q' w6 G0 S2 W, A# O# X) V
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題, f  m; f5 n! _" I- U5 H" u
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 @( ^- ]3 `& s& y- G6 X, s
特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
3 {7 o9 w8 v( h+ D& U7 o* LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題1 F0 n; ?# C4 ]
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 N2 Y9 D0 X! k, W
鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
! S; V' S1 o! {0 \; ^% d
yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' M2 w; o/ j4 y4 X8 J$ q1 B" z1 m
例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag