返回列表 回復 發帖
我既初戀係四年班既時侯,
% Q) g# s; L. s. O/ a3 ^公仔箱論壇 e+諗起都覺得自己果時好傻呀!
! [( w/ |3 o7 J7 f) V0 r: u但係都好sweet  :$
13....
3個月大
我十七..
原帖由 天使喵喵 於 2006-8-3 11:00 PM 發表
% }& k' F; ?; K4 X9 ]: ]咁你幾時呀?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% k; o7 a. F8 W8 r5 L- U  Z
我17
6 B' n, f3 c2 J7 H) pwww3.tvboxnow.com我13歲啊..
& J; t% t1 w& i# a; s) j) `3 qtvb now,tvbnow,bttvb2 |3 M6 |& a7 ?  c- K
我今年先得個14歲..
. {0 @* p) A0 e  f- {: V3 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
3 E% U, x# P7 a; N! k公仔箱論壇初戀仲要得個1個月..唉.

原帖由 彿印 於 2006-8-4 05:20 AM 發表TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; U7 L7 K" B; ]9 o( a7 b# W
3個月大
1 ?! h4 m/ A: g7 J' _' h公仔箱論壇咁勁嫁.佛兄..=D>TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' j. P  X5 ]" K! a% L

+ d- s  Q2 [' O0 D4 P+ jtvb now,tvbnow,bttvb三個月大又點初戀啦?
# g' t& D: E+ |; JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, S. w6 F% K) k
講比大家g下啦:lol

唔記得lu......
未戀 XD
原帖由 彿印 於 2006-8-4 05:20 AM 發表
7 s' }, }1 L- n/ d9 e+ r9 Y4 B" S; l3個月大
0 B* v  x4 p6 R- Q9 X. Q1 Q7 l- atvb now,tvbnow,bttvb3個月大行到唔識行,咁都溝到女 ;P
20歲..
4 E, ]! z' O7 L% ^8 A7 `0 V我既初戀情人就係我現在老公
. \& V, E4 I) s; r- f: ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好幸福喔...大家都好愛對方....^^
原帖由 annie_chan1023 於 2006-8-4 11:05 PM 發表TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* K" {8 t/ ^6 ~$ @7 ]6 c
20歲..; _  M$ Y+ ^: z% A: m* O
我既初戀情人就係我現在老公% _8 f3 A# ?% F: i& m* B
好幸福喔...大家都好愛對方....^^
% G! ~! w4 E/ p+ X真係好幸福wo

原帖由 彿印 於 2006-8-3 07:20 PM 發表
" Q. H" z% _6 R" m: zwww3.tvboxnow.com3個月大
$ T2 T# i. a9 G) V$ w, L* ztvb now,tvbnow,bttvb# b' m' Y, R% ~2 S- K# ]% G
想當年都唔知幾多bb女搶住要送香吻俾我
原帖由 HIDE 於 2006-8-4 03:36 PM 發表9 f9 b; ^, M; r; H* p& ^$ r
未戀 XD
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# M  \9 `' ^" j, s& k! j" \
X2:'(
原帖由 超人 於 2006-8-4 10:48 AM 發表
1 g4 x7 K3 }. UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- g( }/ N9 X. u, ~6 q( o
我13歲啊..
* f- W2 e) _9 z$ ~7 q4 h6 i7 T4 b! |6 \2 [: e
我今年先得個14歲..' v: }4 J% P: }8 I9 Y6 Z
tvb now,tvbnow,bttvb- B2 X+ Z8 I$ F: ]; _: H+ C
初戀仲要得個1個月..唉.
& w% `. s; b1 p& [3 b. Z9 L
經已多過我.....5 r" j9 K& ?" p- p# Z) C
我得2 Weeks , 仲要係俾人玩呀~ >.<:'(
13 - Forrm 3 - my classmate is sat beside me