返回列表 回復 發帖

[自拍] 我2年冇剪過...今次終於扮死狗去剪....

,  描述: 2年啦=.=
單選投票, 共有 379 人參與投票

您所在的用戶組沒有投票權限
我本來都唔係好捨得=.=..www3.tvboxnow.com. @1 _  h& M( l3 T
但係因為好大把頭髮...
/ i* p: f. T1 J4 N' E公仔箱論壇而且夏天好熱..tvb now,tvbnow,bttvb9 v8 y5 V' [3 Y
我終於將我留o左2年的頭髮剪o左了=.=........
! B; O5 ~9 w; o剪o左15寸......
9 `4 g! L- x. C' v' @; \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。雖然唔係幾捨得
1 U) J) }& A& k公仔箱論壇但係有d人話都幾得意
2 `: k2 V" C4 F; E4 a所以都唔會後悔 =]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% C, V1 [/ Q+ S$ U/ h1 v
比d意見..
& V+ R6 W  J, L4 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同埋呢..www3.tvboxnow.com, _5 I. o0 ?- t3 ~& X+ \1 |4 Y
我係有d跟住我個偶像YUI剪的=.=....
" |3 N+ C1 W" @" }+ G+ D公仔箱論壇$ b- }- h6 r: M* H& @( g6 e

評分次數

• woodstock1221

短d好~~
入谷温人
点睇都系o甘靓女~
: \' r$ [0 S; N; [www3.tvboxnow.com我支持丫!!!
:014: 貌似无咩唔同...

回復 #4 pigufo 的帖子

原帖由 囉你命3千 於 2008-5-2 08:44 PM 發表
' Q) a8 A6 P9 p2 l7 j1 H* ?係囉 我都覺無乜分別  可能短頭髮易弄髮型吧
公仔箱論壇# ^' i. s& @! N5 v6 s
本來我想剪到咁tvb now,tvbnow,bttvb. {9 l4 a9 F( J( r( E5 C
但係驚o個個野剪得唔好...
0 H1 L4 Y) b' A( u2 q& w, e8 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。會好似個.....TB -.-& o* z& ]6 K; G* E7 g. ^8 L
所以剪o左呢個先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thx for sharing
  2 年冇剪..
& ^: k4 f& S7 m4 ?5 M7 ^0 i我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
原帖由 ed_teck 於 2008-5-2 09:41 PM 發表
" h+ Y8 f) E5 ?3 y7 B: {5 R+ aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  2 年冇剪..
7 j) q# c' u) l我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
1 Q7 x7 |& o1 D0 z" \1 Y
多謝 =]
/ o7 t1 @5 w+ l$ ltvb now,tvbnow,bttvb我都有d唔捨得....

回復 #6 Ca. 的帖子

唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14:
( J' k6 ?0 ]- ?! x! `tvb now,tvbnow,bttvb嗨..阿爺,你都系度啊
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
完全靚晒
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 09:53 PM 發表
/ D: A/ w; J& ~" A唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14:
6 e3 ^+ ^$ g: h( N  DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嗨..阿爺,你都系度啊
# ]) O0 q5 R* X& L
多謝公仔箱論壇6 t5 |% J! W3 t& |* ~) m# W
我淨係驚比人話tb=.=
原帖由 ravedoggie 於 2008-5-2 09:57 PM 發表
  ]+ d6 T, ?, K& G9 a" ftvb now,tvbnow,bttvbok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% m# ]) H% Y3 Y+ h: y1 [
唔...
  Q1 x3 ^2 ?6 O. B! f  M- E& e: f: [tvb now,tvbnow,bttvb多謝  =]
如果妳真的剪阿YUI的髮型.; T# L4 W0 c( d, G- s& J" H5 r
應該都幾好睇唔錯喔.
2 W5 Z5 @' l. ~; w* u7 @; h& k公仔箱論壇下一次試試看.