返回列表 回復 發帖
原帖由 howgeemun 於 2008-5-2 11:58 PM 發表 www3.tvboxnow.com/ y, Y/ V. v# V& u5 j# K: C3 t, P
tvb now,tvbnow,bttvb( ]5 e1 l+ S( S7 k* h# F* v" c, g/ E

- R) G  f; u8 `% \. T; M1 S* w% |1 c公仔箱論壇:onion14: 我個人覺得你剪好似--> 296326 應該會好好睇...公仔箱論壇+ u( Z% L& z* [* H
因為你夠白 ...而且個五官好靚... 所以長 or 短都好好睇....
: s0 n  e* a9 v, O- C8 K9 f公仔箱論壇o...
3 D0 k2 g' v7 w; btvb now,tvbnow,bttvb我唔多捨得
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 11:59 PM 發表
# f. T5 C& D1 g9 N( V% C6 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。全世界話你tb..你唔駛理佢,因為你..係完美靓女...
/ d3 G9 J% h; jwww3.tvboxnow.com我的女神....
; g$ i# f) V0 X公仔箱論壇兄弟你D誇張法太誇張了 XD
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-3 12:02 AM 發表
1 ?3 Z. g/ z4 m; {( I* S:onion03: 甘就要来个大变化...换埋眼镜...换隐形眼镜....甘就会靓爆全场...:onion18:
公仔箱論壇( V) B1 f3 t2 H) t$ N
tvb now,tvbnow,bttvb! C- g  M5 M7 i, k7 v+ U
其實我有戴過CONwww3.tvboxnow.com- P. w$ w9 I1 Q' Z4 O
不過我覺得唔多舒服..
2 i+ z% W0 K1 {$ o. hwww3.tvboxnow.com後未又換番眼鏡...
原帖由 kingworld 於 2008-5-3 12:02 AM 發表
) `: w8 ]2 T1 g* p5 ]! Y2 O! Y% ?/ wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 你都系e+靓d
3 }& I. S  C; R( Q+ j. M多謝  =]. Y! q! r: E  M% K& E/ u, i7 ^
不過好似真係冇咩分別呀可 =_=
2 k- G6 G$ M: b9 k) L- W, KPS:我訓啦...聽日要做奧運啦啦隊..咁都比人揀中=.=......
妳是澳門人?

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 12:11 AM 發表
  S: G+ f8 I" o1 q7 d, G
7 I) q6 F: G" l- Q% O- Y, ?www3.tvboxnow.como...
* @- s" V6 p% m+ |; e( h; jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我唔多捨得
. K  T4 y6 Q- i* @公仔箱論壇& O8 F' d- G. f) U! q& R
我都唔舍得剪吖.... : U0 w8 W/ y: X7 I( y, a
都唔知道要唔要去剪好....
原帖由 howgeemun 於 2008-5-3 12:30 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ g  {: b2 _! X* V+ I4 h) P$ s. B; }
. f) T9 H/ ^6 m  V" j; S" ?, f- g1 Y
7 S' O5 X; `8 ^
我都唔舍得剪吖....
; t0 z# d+ A$ Z3 g0 a6 b公仔箱論壇都唔知道要唔要去剪好....
公仔箱論壇% d- K5 c* A! f/ J5 R% _  `9 M6 {
:024: 我晤俾你剪,你都系长发靓d
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
=3=都一樣咁靚
' e: x3 k1 X3 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。短左仲好睇喎TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 \* s: T2 v4 Y
哈哈支持靚女啦
ok la!!
cut 左好睇D
长发有长发的美0 M% c) v7 U1 Q4 p( p4 }9 K
短发也有短发的美
/ }( q2 R7 Y# w8 B公仔箱論壇最重要的是剪一个适合你的发型就perfect啦
原帖由 jwxie518 於 2008-5-3 04:19 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb! A) D* T, u; z! }& r5 c2 r. l! L# k
=3=都一樣咁靚
+ W0 S' t; Y3 t短左仲好睇喎" u6 M* ~* D: u
哈哈支持靚女啦
- a% I; Q' r8 x9 a0 a; M
$ C  z9 ]' t" Z" C5 a. `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝 =]
7 L% g$ r: F% X4 Y; s8 [. k  |www3.tvboxnow.com我一陣要去迎奧運...-.-
. Z4 E  w4 ^$ O0 `6 A  b' \www3.tvboxnow.com好驚影到我個殘樣..好似咁--> TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. y8 E! h7 |- o* {  h, |
但係好開心有呢個榮幸
ma ma day-3-
born to die
原帖由 woodstock1221 於 2008-5-3 12:17 AM 發表 ) b+ c" U& ^4 ]: R% v
妳是澳門人?
tvb now,tvbnow,bttvb* N7 w! m$ R$ |3 {
係呀~
妳不是要去做啦啦隊嗎