返回列表 回復 發帖

[疑難求助] 想搵易經大師蘇家興催桃花

同男朋友分手之後已經四年冇拍拖...
2 K/ R5 F8 ]2 j0 J" P& |5 M) I本來以為係圈子問題....但試過出好多活動識多左好多朋友...
# V4 ]$ Z9 r$ T7 j公仔箱論壇但都遇唔到心儀男仔...就連追我既男仔都好少...
" K8 P- _) x6 \7 s! I/ k0 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。所以想搵易經大師蘇家興催下桃花...
8 ]/ h! u7 ?8 M$ a6 Y$ X0 }因為之前上網有見過佢有幫人解決呢啲問題....tvb now,tvbnow,bttvb& H. C8 w. m! G$ }6 C* k) h
唔知有冇人試過呢
未試過 咁樣催桃花有用咩?
$ ^4 R1 w& ]2 n, WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
0 `0 E* N1 W& L) Y" l; P- M公仔箱論壇
未試過 咁樣催桃花有用咩?
9 ^1 _/ C% g7 `( K1 z6 Gwww3.tvboxnow.comfandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
1 ^) W2 A( C9 Z+ U" v
有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解
# @2 N; b. ?6 l4 X. ?' ? 有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解 ...
5 L; T% Q" S- P: i0 b$ p雞仔餅干 發表於 2017-8-31 05:30 PM
# j( F+ H: X5 P8 w' M$ s+ Utvb now,tvbnow,bttvb因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位9 }, Y( B7 u! D9 }  J& \$ V
樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....
未試過TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 x4 j* y8 E; h' `
不過你可以試下先都冇壞
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過
* b# `4 c& t8 F: |4 {公仔箱論壇搞到我都想試下
2 Q9 d7 x( G: `! I. m因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位www3.tvboxnow.com8 ~7 C" b) Y, p( v- H7 v: t
樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質% p1 @2 o5 i% s* g9 O% u2 T5 b6 q3 {
uncledrew 發表於 2017-8-31 06:12 PM
我就係想搵佢睇呢樣
試啦,成四年冇拍拖喎,咁嚴重,我一年都去搵人幫手啦
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....
3 l) ?1 Z, I1 m! j( w! E: \banlance 發表於 2017-8-31 06:29 PM
我都係咁諗
未試過 咁樣催桃花有用咩?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 Y$ T  {" f4 J& Y1 T4 N- _
fandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
& x0 ^# ^9 ~; A+ U- n6 S$ i
緊係有啦,我d fd個個識用風水陣去催桃花,但可能好壞參差囉
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 _7 Y7 ~) o& x( X
搞到我都想試下
8 t4 H* Q/ A$ C' e$ \+ z, m  Cwww3.tvboxnow.com雞仔餅干 發表於 2017-8-31 06:34 PM
可以約埋一齊去試喎
我就係想搵佢睇呢樣/ `" O, \  G* l: Y. x" F: k6 H& O- x
蔡薇薇 發表於 2017-8-31 06:36 PM
8 F0 l2 x5 L6 k- \: R3 I2 Hlets go,想就去做,唔係有排你dry
我睇佢d資料都ok既,一試無妨
風水催桃花真係work架
2 V  t* S; d2 M/ c9 [因為我都有試過