返回列表 回復 發帖
不知道,wsm
不知道:014: :014:
Maybank?
dunno wor
唔知.........=.=
唔知道喎, 唔係個度人.
留言时间: 2008年05月03日 16点50分  
) K' X0 e- {+ F$ k你甘爱国噶~~连主页都系!!haha.. 主人的回复 5月3日 04:516 S9 R0 a0 r  o5 B# M- R
你有無聽到首歌啊? 好好聽嘎! ; @& i) q4 f7 J0 _
尐爺;猪的回复 5月3日 04:52
4 f- v) ]2 ]6 D9 Itvb now,tvbnow,bttvb听5到啊....乜歌黎嘎~~
; _/ T& b; l" ]  Y4 otvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( y' k4 N: h1 O8 T8 I
主人的回复 5月3日 04:54
5 j9 H: p) K* a$ h! O- Q" }/ Z你等一陣 D音樂開始比較細 Beijing welcomes you 7 s& @/ N' I$ R. _( o
尐爺;猪的回复 5月3日 04:55
4 X) a1 z$ ^* F$ ttvb now,tvbnow,bttvb5系细5细声问题啊...简直无声音... www3.tvboxnow.com! V( j9 S8 ?9 P2 i* w  M
主人的回复 5月3日 04:57
& n% v- d* K' e有啊....可能區LOAD緊 你等下區 係啦....你點黎我度嘎
8 q- u9 ?7 o$ a9 f4 [  D6 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。尐爺;猪的回复 5月3日 04:57
+ k0 ~& T, n: Q% z8 M" ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。得闲加无聊埋黎咯..5欢迎啊??甘我下次5黎咯 ) Y! O8 N1 l7 \* \
主人的回复 5月3日 04:59
% b" e! j2 C' }7 Ytvb now,tvbnow,bttvb5係...不知幾欢迎..我想知你點黎到姐.... 公仔箱論壇3 a/ ]: ^( g9 M+ l9 v; Y
尐爺;猪的回复 5月3日 05:01
0 B% Z+ v( S- }* N& dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哼...你好似怀疑我噶真心啊..hehe www3.tvboxnow.com  A) c3 F1 M; k/ l4 v% V
主人的回复 5月3日 05:02tvb now,tvbnow,bttvb& q2 O6 |$ E1 n0 p1 M% Y
沒有啊! 你叫咩名啊.. 公仔箱論壇" c$ U+ b) R5 [( g) ?/ v2 u
尐爺;猪的回复 5月3日 05:02www3.tvboxnow.com. w! V8 Q; Q$ u' w$ V
黄舒帆就系我啦...
( G/ N9 @/ U' ~; b8 y主人的回复 5月3日 05:04公仔箱論壇+ `6 I* r- S0 e
哦...5怪得啦!!!HOHO ( o# }0 e0 y3 e3 r0 X
尐爺;猪的回复 5月3日 05:06公仔箱論壇! Q$ S% U  u$ ?. W; J, ~6 L2 c
你知我系边个a...都无西神秘感啦..- -#
) \: w' \% o* r/ y# c7 P主人的回复 5月3日 05:079 [- h' W( }4 H, }) _! A, ^7 s# F
甘你頭先就5好講我知MA HAHA 公仔箱論壇- \' d  L7 E) R- O
尐爺;猪的回复 5月3日 05:17www3.tvboxnow.com: g2 W* D( Z- |( u
我甘诚实同埋直率...5识讲大话噶..
. j0 S' p1 H7 _tvb now,tvbnow,bttvb主人的回复 5月3日 05:36% x) P* g* V  [0 `
係咩?!! 0 v  A" u  [4 m: b" y! Y, o: W
尐爺;猪的回复 5月3日 05:38
4 x- K. {# F; V' X* N0 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- -@去香港耐左...連臺山話加廣州話都體5明啦..
- U( d9 Q$ J7 H2 u; utvb now,tvbnow,bttvb主人的回复 5月3日 05:40
8 m8 k. Q+ Z* J% e9 @1 [$ z: B( Etvb now,tvbnow,bttvb明啊!!...你話你 诚实 直率... 5识讲大话啊ma 你打ts話我都應該識睇 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, r( @; A  p: w( X/ \
尐爺;猪的回复 5月3日 05:42
6 S  ~& m% ?8 K. A# \公仔箱論壇甘你又扮傻?..又要翻去学校啦..果个星期要翻7日..都5知点过好~~~~ www3.tvboxnow.com) l9 s8 k6 r/ ]6 U
主人的回复 5月3日 05:44/ b2 r8 f& G( K% g) {0 J
係你誤會左我的意思姐....翻学咪好咯 好過在家 甘無聊 ! a1 X& Q2 g+ H& K. M- l- @3 Q+ ]
尐爺;猪的回复 5月3日 05:45
) Z0 w" ?  v- Z- ^- b恩恩。甘又系。拜拜啦。。。 tvb now,tvbnow,bttvb; s1 k& Q/ B0 r: @, M+ s
主人的回复 5月3日 05:50+ b) A" V& D  l" L. n; X& ]
88 add oil!!
5晓啊~~!!
想不出啊~~~
see:019: :019:
thanks for sharing...
有邊幾間馬來西亞既銀行呢?? 無得擇, 有d難答...都係睇答案先^^
dont know wor:onion03: :onion03:
???????????????????
eh,let me see