返回列表 回復 發帖
# h: q9 c! r9 d) Z
1 p( H& P1 u! l* L2 x1 f
咪好似周星馳咁囉.. 橋都用盡咗喇!
" N& e0 y$ s5 M: c3 K0 [) tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-13 01:52 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 L0 q5 V; \9 {# d# A$ {  R
0 S3 g: J9 g; l4 m
話時話,周星馳拍王祖藍好唔好睇呢?
  }8 }  _* b9 o2 m& [0 m公仔箱論壇但呢兩個食腦人行埋一齊机會好似唔大,實鬧交。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-14 03:17 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb2 K0 e" ^  F0 O7 u

% E+ g9 A* _# Y- Q+ z; ^, z
# E6 ?! L6 Z. D2 {4 f3 C  o6 z$ r; Ctvb now,tvbnow,bttvb2 g( x+ R% K1 n" j7 {, x
lamlam賣廣告
0 d0 s6 Q. I- X3 L7 _! _* Ewww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-11-13 01:51 AM
" V- o: `8 |9 {9 u6 l) T0 O4 `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
  g& c+ f" m! N7 p公仔箱論壇哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。tvb now,tvbnow,bttvb6 \* F/ r# c, F% D" P. g
細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?www3.tvboxnow.com3 Q9 {( {$ Q; Y7 z( Q6 K
公仔箱論壇( J* d2 i7 R3 e3 I7 \7 m$ ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)公仔箱論壇. B, W1 J8 z+ z, ~+ V4 Q
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 M) `% ?3 {! Y  Y' i/ i8 P
& b' X1 e' k: c/ S2 G& _% ^公仔箱論壇29798653 u0 \0 ?/ L3 e6 O9 j" e
Vivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。公仔箱論壇! R) H/ K8 |$ E

# N: K2 o  A6 u$ H6 X: A: kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。297986229798632979864TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, c0 j+ u0 Y; p
我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中 ...
4 c  ^) R) ^. V* Z4 Q9 J6 cleekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
+ E( g! c& M( d1 R

( A, A* P6 d4 V! k. a+ ^( a公仔箱論壇我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
tvb now,tvbnow,bttvb1 ?# q- n( k+ X1 c1 L' x# Z; @6 p
2979882www3.tvboxnow.com% y/ A  F0 ^: Y9 R* D0 \: j
哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。公仔箱論壇/ V. I& [0 y6 S8 A' j; t
細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?
" ^7 [$ X: r( M3 F& [" dtvb now,tvbnow,bttvb$ o" u0 \+ u% r
我睇嗰陣仲叫「叮噹」架咋,金田Sam兄你睇嗰陣係唔係都係叫「叮噹」嘅呢? ...www3.tvboxnow.com; ~% D% [; I( E
leekwoklam 發表於 2014-11-13 04:06 PM
tvb now,tvbnow,bttvb1 o; ]" l& w; |! \, i# S

0 H/ B% @7 X# n0 h+ u7 p. htvb now,tvbnow,bttvb我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)
3 F& e- u9 W2 V( A1 i$ ~+ Y! Ztvb now,tvbnow,bttvbVivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。公仔箱論壇* p# }  L& i' X
我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中醫師可能會應啲病人要求,轉晒用啲「心心」、「花花」甚至卡通公仔「啫喱杯」做拔罐療程啫。tvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download, C  S2 z3 B0 D6 N( Ctvb now,tvbnow,bttvb& ^* b8 |8 ^" D* j" t
...公仔箱論壇/ ]0 S3 o" y% N4 r1 ]1 f
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
- a1 `" ]! ~, FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-14 02:32 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb/ ^! @- L2 r* _) G

8 Q; G3 k1 M  z+ h: y) |
, |+ A5 n, J* S4 `5 L: C3 |9 n5 x9 q$ d1 w; f7 D4 A
我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
4 i/ B# b" x7 M大文細佬 發表於 2014-11-14 01:54 AM
& J3 m& S5 s/ e( v$ YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
' J- j; {! `4 n; s& G- j呢場直情失望添啦,事前啲演員仲吹到幾咁好睇同精采,我都係覺得《愛我整榴槤》好笑啲。tvb now,tvbnow,bttvb- Y. ^. ?3 G9 ~9 Z
公仔箱論壇  |# X! W+ k% m. z; a9 h5 E- {+ l
" U/ j5 E( D2 pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
/ Y' @, J' ?; g1 i) t# uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
公仔箱論壇) P. M- |; P" U6 G; a

. J3 `7 @7 k) U$ s5 n) h. qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。
3 M8 w" t  P$ [) q" btvb now,tvbnow,bttvb
; t) k& l. o2 K' n7 Q. [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 ^0 U0 {; k6 W2 ~1 O6 x9 \
喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲時我見啲外國人都幾buy呢類「火療」醫術咁噃。
* E8 ]3 {1 I; H$ R, B. O" @
2 ~) z. `3 q8 I) v8 H
我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!www3.tvboxnow.com% M  {. I  G7 O2 m/ o
大文細佬 發表於 2014-11-14 01:56 AM
4 f2 o* @6 P- W- v8 `# P- }/ `6 \

# Y2 q( p% S9 A( n7 E公仔箱論壇係呀?
+ [6 L' v( f( r, Z: F8 G' q公仔箱論壇咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。tvb now,tvbnow,bttvb1 K( x9 X  n$ U& }

& X4 X, F( g4 Y, Rwww3.tvboxnow.com另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢?
, J* G3 r4 q! v. k0 ntvb now,tvbnow,bttvb如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
, i& i$ C/ b. S6 c  z公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
5 [' M: _" X# ]7 g  J

& \. |$ V# |# \咁得意我都想試下呀
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: B! ~( W- a) P  f" p

! f" i  I3 V4 g* R4 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀?
) q8 c0 `+ R% b% |7 N公仔箱論壇咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。www3.tvboxnow.com; r% i2 L: C  n/ [* E* a8 u
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* c! e# G- W* Y1 ~  {
另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢? ...www3.tvboxnow.com" L/ U6 x9 q" k1 u  F" _
leekwoklam 發表於 2014-11-14 02:59 PM
& h* s. \+ o6 J& e/ H% jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- L' T) p; D) w6 S9 S3 @
祖藍同佢都係圓菇轆.. 咁得意!
公仔箱論壇( y% ?( |& ~+ j# y  d
tvb now,tvbnow,bttvb( {# J  K  |6 E, V% U
咁得意我都想試下呀
. T5 R$ {5 C- \% b, O大文細佬 發表於 2014-11-15 01:23 AM
3 H0 z! s( {5 v9 \  B
自己玩拔罐好危險架喎。
有高Manager參與確係特別好睇。
5 A% [4 ]5 c( ~! Z* d% _玩《華麗明星賽》一幕雖然短但都令人會心微笑。

$ b* z; U0 Z# q) e% Ytvb now,tvbnow,bttvb
# k, B. c! z/ Q8 `- ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
tvb now,tvbnow,bttvb9 K* y- C% t" l7 b: k3 F
自己玩拔罐好危險架喎。公仔箱論壇1 B- \+ D: q0 ^. q/ H& x+ _
leekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
: X( q. {2 l9 @: c! H公仔箱論壇舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷
9 B9 r$ D& O. x
舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷公仔箱論壇* u5 @7 [- J" u- Y
mnb1123 發表於 2014-11-15 12:43 PM
6 K9 j4 R- c6 D& t' |
% o: r9 q& T5 u1 E- {tvb now,tvbnow,bttvb係呀,真空嗰隻我都幫屋企人做過,幾方便又安全。
, M0 y1 k, w6 t, ]1 C( v% E7 M' q
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# _4 c9 x% y) t" [& E
係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。
+ r/ n9 s9 p" d29804928 f" J0 q" [5 ~2 d7 C

3 s' \4 B9 [3 Jwww3.tvboxnow.com喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲 ...www3.tvboxnow.com  G& L- H) e+ W3 e! ?" p
leekwoklam 發表於 2014-11-14 02:48 PM
$ C9 g; m( F1 l# L, W+ R2 }1 Otvb now,tvbnow,bttvb有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。
& x5 v8 Q& y' |  f5 V9 G我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗車都鐘意做推拿按摩.拔罐,保险公司俾錢,效果又好.有D鬼考牌開公司做老細