返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- D# E9 l- C2 l* [
師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
& o# D8 R3 C' \1 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
公仔箱論壇% X0 v; o5 b1 U: H, @5 m2 A
黑色真係好型@@公仔箱論壇3 W7 c6 p1 I& v( s
我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ Y& L5 K9 V! o# a  n
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" c/ n. Y9 t# \5 S
樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
' ?; j6 s/ F" Z! L" V公仔箱論壇thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正www3.tvboxnow.com4 W3 Y# b7 y1 T. l) f! }  n
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
: g/ d4 k. U9 b7 v& ztvb now,tvbnow,bttvb沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
www3.tvboxnow.com7 G; I. l& ]8 l* P  _8 a
我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
! J+ `  G( ?7 O/ B5 h魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
% V2 v2 U, X; ?  E; }3 q  @tvb now,tvbnow,bttvb我就鍾意one多d(所以訂左one)
% I) d6 ^9 g5 R, ?# B' ?$ [" fs4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
* s, [. F4 @, K: L. ]. V我就鍾意one多d(所以訂左one)公仔箱論壇/ a; u7 d6 g2 u& R
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價公仔箱論壇% `$ a. l5 w# Y$ _( G1 d
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
( X4 U; `+ Y& H  h. m2 O' @
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵公仔箱論壇% w& o) X: f9 k( i$ ]+ K; ~
同埋我覺得one影相靚d
  |( |4 P* W  n公仔箱論壇我就鍾意one多d(所以訂左one)
' z5 |- y/ m! Q7 Y) N公仔箱論壇s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
7 Q" ?8 z& Q+ z$ l3 v公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
公仔箱論壇9 c% U3 }- d% {9 m
但S4好似都多左好多新功能..?
tvb now,tvbnow,bttvb- O7 d/ a& q6 A7 z9 c4 b
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵tvb now,tvbnow,bttvb/ F9 l& R' Q+ Y9 X8 m) G$ ]2 _
同埋我覺得one影相靚d
( ^8 X+ s/ Z  Ctvb now,tvbnow,bttvb你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
公仔箱論壇( H4 @. F1 W- W! Q
如果講像素既話唔係S4高D咩
0 O8 u7 y* `% V
但S4好似都多左好多新功能..?0 g# G, f! M6 M3 K2 w+ P2 f& R
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
* }' o0 F; r* Q6 U& o
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電: I" O' W& V7 N2 Z7 S) i! `, |! p
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 i" I& V/ L6 o: C) a) e
如果講像素既話唔係S4高D咩
" q% x: m/ x. c( ?魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
www3.tvboxnow.com4 Z. U! f3 S/ ^$ L0 y4 N$ ~. w3 D
但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊
$ X1 z5 v; [% }( H7 Mwww3.tvboxnow.comone鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" U1 Z8 V: p/ A) E6 P, h9 ^% x
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電公仔箱論壇9 x, B. O7 K2 N) G7 D% H
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁tvb now,tvbnow,bttvb' z, o0 h: \: H
樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
0 ^4 t! G7 i7 k7 u4 T
如果係咁咁真係唔洗考慮....