返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
5 T* s0 E* x, f" c% `7 i$ [9 Xtvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
tvb now,tvbnow,bttvb/ q' E6 q4 ?+ p
呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
+ B8 c6 ?( _/ r( G; ~- L
呢部好唔好用?未用過htc機
3 p& G7 p, K5 w8 m/ h  Y公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
7 n) Z' w! L2 S% a" S/ Utvb now,tvbnow,bttvb我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的
+ o% M. W/ m) G, T同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1& ^, N  V0 A7 ]8 b0 e  x! l
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,499
; a: U# [% ^4 c, _5 zwww3.tvboxnow.comacefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
tvb now,tvbnow,bttvb7 q  b# f, _* v
唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1www3.tvboxnow.com, W" _  a, k. }( e4 g2 F
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
5 \: L' b9 Q  N( M6 N3 Ibombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
5 J5 ?9 N2 h; V. D9 C7 j$ cwww3.tvboxnow.com有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
tvb now,tvbnow,bttvb5 ~5 u# \' I* x. ~* c" G
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
* l/ L" K& V$ c3 c, ]$ ~. v6 nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
) [+ G# x( b/ p3 d4 n; `, I0 G# E' ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀, 我覺得白色幾好tvb now,tvbnow,bttvb& b8 V- e9 N5 O3 \$ b- x, @* ^
而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! r: w5 S7 }5 g9 A
樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
www3.tvboxnow.com' v$ }+ ~# {! o9 I2 ~# l2 W
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁
- n+ n7 q0 U9 D' f( uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
www3.tvboxnow.com% K* d- Y2 i! j# G+ f8 H  p' M/ h( p
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁9 I* h3 y5 D+ |0 m! M  ]( G2 L
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
- p3 L9 a) m7 F* e6 S( Jmaydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
4 n7 A6 k$ c6 c! t; [
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
tvb now,tvbnow,bttvb. c2 |: t# E& D3 v8 O
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
0 w, O  o9 t  Z公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
tvb now,tvbnow,bttvb( S  b) P. W7 _( ~7 h4 t! d, F
係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU