返回列表 回復 發帖

近排有咩新機好呀?

我淨係知有one同s4, 好似話note3都就黎有?仲有咩選擇呀?@@
note3仲要等喎
0 z7 @6 K  ~- \tvb now,tvbnow,bttvb我覺得one幾好, 自己都用緊
我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG
note3仲要等喎
( ]0 S5 _' T7 e5 ^. l公仔箱論壇我覺得one幾好, 自己都用緊
8 A7 U- u0 a4 O% y5 Htvb now,tvbnow,bttvb米奇老鼠 發表於 2013-5-27 06:45 AM
( }7 F$ C$ Y3 u( o4 f: I7 j公仔箱論壇one易唔易用呀?順嗎?
我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG
$ K" S4 f) x5 ^- i% \9 ?6 qwww3.tvboxnow.commaydayy 發表於 2013-5-27 07:06 AM
; |: B! r; ~# N9 K- X下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?
. m9 `$ \7 w2 O6 D$ d
下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?
  K; Z2 ?+ @( _9 t+ ^www3.tvboxnow.comsweetcherry 發表於 2013-5-27 07:21 AM
$ k% l' g: e( H" o! c. R2 x' X係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋
公仔箱論壇- D  x, I2 z. m, A) d/ J) P
one易唔易用呀?順嗎?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; e  i6 v0 K% Z& D+ p  D9 o( I
sweetcherry 發表於 2013-5-27 07:20 AM
! Y) S2 b" S- s! k+ U/ m( A' V7 etvb now,tvbnow,bttvb易用呀, htc機既sense ui都好好用架www3.tvboxnow.com5 G) z8 n' r' M. ^
順, 我玩game同睇片都冇lag過
我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 y& ^' b  a6 A' {# V5 E) c
易用呀, htc機既sense ui都好好用架
) ?' ]  t& C5 k' h順, 我玩game同睇片都冇lag過TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) W  z1 B' d' k5 y, t) w, ?; n
米奇老鼠 發表於 2013-5-27 08:02 AM
" ~; v+ H' `/ D! h7 f  u' T
agree,我第一之用android機,開頭都擔心難用,但用one都好易上手
我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添
5 a3 ~3 u$ L. X! ?( l% `晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:17 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; k/ o, T: G$ B( o' M
我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?
公仔箱論壇& M2 c& X6 J6 k6 e: \
係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋
3 C: N) O1 m9 Y& ?2 m) _公仔箱論壇maydayy 發表於 2013-5-27 07:45 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; ?" O1 s3 z" ^( V) x+ C
下, 咁食ram?會唔會係3星系統問題...@@
, }: u* a6 x( V9 d: S5 M
我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?tvb now,tvbnow,bttvb2 T) ]% u9 g1 `" q) D' G7 n3 S
sweetcherry 發表於 2013-5-27 08:33 AM
& k5 w/ v# K5 m
S4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好D
近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換one
www3.tvboxnow.com, R. h% ^) r- U% g5 ^- d5 H3 @
S4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好D
+ j( o" x, k5 o+ `" DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:55 AM
www3.tvboxnow.com/ U& \" R1 [5 A, s
原來係咁@@我都唔係咁識呢d野, 不過岩岩search左one既試機相, 真係幾靚
近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換one公仔箱論壇7 g9 M( _7 _3 ]& \- v0 F
布朗尼 發表於 2013-5-27 09:13 AM
+ U8 }7 d1 R1 V' V6 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下, 咁慘, 如果想trade就快d喇, note3出埋應該再跌