返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

4 c3 k$ u0 @% Ytvb now,tvbnow,bttvb www3.tvboxnow.com/ N0 O4 Y/ M) x% K6 O
www3.tvboxnow.com2 }2 l5 H, d/ P, ?9 P: {
下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
" @1 v. v, Z% f3 q  @% V公仔箱論壇bombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
7 J4 {# B, O1 z* a. \% N我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
2 Y$ j) N& n4 Q2 F% O% Y" ^. A5 }9 qwww3.tvboxnow.com晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: K% E1 q; r3 `% l# J8 D
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. T! ~" [4 B8 c# x" p" ^
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?tvb now,tvbnow,bttvb1 l. A) r7 |0 J* Y+ z2 O/ }
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
www3.tvboxnow.com0 j5 b, S' ]  z7 s( Z5 K) Y# L
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
; j  m4 U" c7 j2 K
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index
, ?& i/ r. p8 b( o. z" uwww3.tvboxnow.com鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
www3.tvboxnow.com. H) x( c, @- V5 o3 Y
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
公仔箱論壇2 F$ i. z2 N8 x2 {( f/ K% a/ x
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機- X" z( A3 W- F. T# B
bombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
公仔箱論壇' O0 T& G& L- m# G& Z
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
# b& P! b( x5 f! v& X5 R下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?. O  |: ?! H( i: Y3 s$ p
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
( Z. P  v  @/ l4 P, P唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
* o3 b4 ]# M) x* Z# u0 btvb now,tvbnow,bttvbTHX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
' N) C5 @( S1 w+ s; Y+ D) X6 P9 P晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
- N1 i( \- M) E. R- gtvb now,tvbnow,bttvb我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
- \3 w; S+ a! W4 Z3 z1 U, G
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多公仔箱論壇2 l; V" V9 Z; k+ Q( n! B) s
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
. q; t$ ~4 ]% f/ Vtvb now,tvbnow,bttvb係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
' f7 M- [# Z$ t9 N公仔箱論壇係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
6 K! o. V% z' X鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
7 p; V/ B2 Y  V4 q$ Z
我個陣冇特別格價個d呀
0 f* S2 Q; i; t( Z. H# }* mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
7 Z/ a/ q, z$ g. Awww3.tvboxnow.com我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
/ ^2 F" Q4 E3 `1 Ewww3.tvboxnow.com鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
2 s, `" X3 @# Y0 F公仔箱論壇an機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
tvb now,tvbnow,bttvb5 S, X9 L* Y2 z8 }1 `* W% L
我個陣冇特別格價個d呀' i& |+ j6 H' n7 U5 W+ u: L& ^
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' E0 k4 a7 e7 l0 I& P; G
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
公仔箱論壇  q2 ?& u& o9 L% X4 F; ]
咁都唔錯啵, 多謝師兄報料