返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
5 D4 e6 A; u4 ~# T6 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
7 o9 r9 r! _/ \$ i) z3 y
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
+ v/ R2 e& }. e$ S- t鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
5 ~5 C$ m9 h3 s' c9 E/ H1 Q
我睇過廣告好似話係叫htc sense?4 |0 i. G- [& s3 K( `
不過htc邊部好?
1 I$ W7 `& L) H% CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我睇過廣告好似話係叫htc sense?
( f, j( ]( m) [不過htc邊部好?www3.tvboxnow.com! y! @* J4 p% r( |. n( \
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
) J& e$ P: E, X6 A; |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀
( a: U" S2 G! e5 L* e0 h1 ^  twww3.tvboxnow.com依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
/ h2 P5 V4 S7 E. Y3 D咁htc既話邊部好呀?@@
  U: i2 ^$ }2 d: h$ Wtvb now,tvbnow,bttvbsweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
( {- x. t4 R# I; QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
; [& w. ~& L) H) f
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。! F3 e8 o0 o3 A- a. P4 _8 }% g: \3 k: B
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
tvb now,tvbnow,bttvb0 _5 ?4 u; x# t. B5 c( s
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正www3.tvboxnow.com0 {8 h! d7 v4 L% q/ s/ L; s
不過香港都有蝴蝶咩???
) ?, b' O+ Y, v$ T# g公仔箱論壇我E+都用緊NEW ONE, 真係好正公仔箱論壇+ \- }: w7 U% v# O* D- q
不過香港都有蝴蝶咩???www3.tvboxnow.com- [7 `  K- F/ Y. y8 a0 k
9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
/ u2 a7 j! J& i1 n
有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
公仔箱論壇% X% u" d" H0 G$ x0 x* m# Y" R
係呀www3.tvboxnow.com9 h# G+ V! L* e: O, \4 s; u: B2 r& Y' h
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
% e5 D) [5 ]7 D2 {  |鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
tvb now,tvbnow,bttvb! P9 ^' ?; B9 T3 k. O
個個都話one@@
8 K4 w4 o/ r# J+ E公仔箱論壇我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
% T" _* i+ L: K& v【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。tvb now,tvbnow,bttvb: p# B; q3 \7 \5 X: t
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
' R) j; a( A0 K2 J4 t0 stvb now,tvbnow,bttvb蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
4 l  k: ?* x" E6 z4 U; i' P+ A! FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。個個都話one@@
$ ^0 n8 [$ ?& J+ Xwww3.tvboxnow.com我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
, X8 {: d# }4 usweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
" G# s1 @) S+ C8 r. U- |/ z- ?& Z" E我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 O! q3 l0 f; M" F% q8 Q8 e
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機公仔箱論壇2 ^5 o& u9 t1 T
特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
" |* ]0 z" B& S# Qtvb now,tvbnow,bttvb我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
0 \+ q5 j8 w- f1 Q8 G5 u0 Wtvb now,tvbnow,bttvb你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
7 P) h1 h  t3 @* G1 `: C鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
. S% l: m$ E% [# Z# @  p
yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 i; Y# `' F2 ]: F" m
例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag