返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
1 Z) n- I7 X0 y! k8 pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦公仔箱論壇# \3 n4 \( D# I
樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
www3.tvboxnow.com* g) J% D1 l2 I5 b5 V
黑色真係好型@@
& R* R( |6 {: F$ N5 y公仔箱論壇我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
# y; Q  u3 ?5 d* h4 htvb now,tvbnow,bttvb好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5bwww3.tvboxnow.com5 `. M4 g* N9 g: j) i6 L/ K% |
樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
公仔箱論壇: ^) M( `* _# |  o, \6 O) }9 d
thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
& c2 F; Z; c6 b7 U' gtvb now,tvbnow,bttvb好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; ]; ~7 \. i8 `  R/ C; h+ A
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
www3.tvboxnow.com. U7 i  e9 e) s4 Z
我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...www3.tvboxnow.com, Z0 c* e+ @/ E  g. s$ x
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
公仔箱論壇( H5 s/ {4 N; v  k
我就鍾意one多d(所以訂左one)# E0 O* ^9 l6 C; p6 B) X' l
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
www3.tvboxnow.com/ K* a2 \. [, u* c8 t( P; Q
我就鍾意one多d(所以訂左one)
* O# r: @& n8 z" }: a# Y. ss4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價tvb now,tvbnow,bttvb- w7 i5 t% R( a) [8 n  F" Y4 \
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
9 S% P9 P5 T, K( Dtvb now,tvbnow,bttvbagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
  M# Z  K9 p$ ^1 W( Q" ?公仔箱論壇同埋我覺得one影相靚d
9 B, b7 a5 j7 ]0 U# i) f( T4 \公仔箱論壇我就鍾意one多d(所以訂左one)
& `( s* I! C/ \% Ewww3.tvboxnow.coms4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
) T+ _4 A9 r4 v/ V: S樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
; `# A$ }; I. B: O' W但S4好似都多左好多新功能..?
3 [7 y9 f) a9 u) Y+ u; lagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
8 m' `% I6 m- C. e# m7 Owww3.tvboxnow.com同埋我覺得one影相靚d9 o% g4 c: X9 [8 J/ m' e8 h0 v
你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
& k7 \. ^8 X* vwww3.tvboxnow.com如果講像素既話唔係S4高D咩
( @' b) d2 F# u; W
但S4好似都多左好多新功能..?tvb now,tvbnow,bttvb( ^0 }- o8 O/ i7 Y- ]4 Q0 W
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
/ N; f( f8 M* _  X) N3 Pwww3.tvboxnow.com佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電www3.tvboxnow.com) `$ @' z4 y$ k+ r. y7 w
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
0 t, [  F: _! a: u公仔箱論壇如果講像素既話唔係S4高D咩
4 Z" N/ N. |9 [9 Y, \0 C魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
/ B3 a: y8 n$ J! g! {但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊tvb now,tvbnow,bttvb( o# r$ \5 |' M  c" I3 C
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
公仔箱論壇( s( A% j% r$ r; j
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
% ^- t: P1 R  N3 k. W' e5 I同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
2 T/ F" W$ s& L, i" K樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
5 Z8 ~  `1 e3 b! y, I" F
如果係咁咁真係唔洗考慮....