返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
6 i- u3 p4 h2 C7 X+ @0 z4 \kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
www3.tvboxnow.com% ?5 D) {# {, p, {
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇公仔箱論壇) P) d7 v7 P( l0 C8 _
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
& [0 m* @" r( q; j3 W
我睇過廣告好似話係叫htc sense?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  l# u; Y8 r! p" F! _
不過htc邊部好?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ X3 V8 A, V+ X  i7 M9 _) A
我睇過廣告好似話係叫htc sense?4 a: G2 r1 K! I. X9 I; _
不過htc邊部好?公仔箱論壇! f! ]+ i% D* \4 u
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
/ U. ?4 f/ R6 G  C' b" F3 m4 ]$ |  a, ]www3.tvboxnow.com係呀
3 @1 I. U7 y; ^% P+ VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
+ ~9 {5 e+ o% N/ }5 s7 i2 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁htc既話邊部好呀?@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ R0 H7 `4 Q+ y4 G7 [4 F
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
1 p4 \4 n+ O, x
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
! p; }2 ]3 K5 S# R* Q7 M; S% @3 }公仔箱論壇【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
3 a1 M9 F' y' J2 m" Q% ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
: U7 T' `+ @" v. E我E+都用緊NEW ONE, 真係好正www3.tvboxnow.com8 t( S" e& x/ J( m* v% h+ r# n
不過香港都有蝴蝶咩???
: Y1 }! j5 H" H$ j# x+ ^
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正  J9 V9 s4 K) V# \" C
不過香港都有蝴蝶咩???
$ g4 Y$ f: W9 N2 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
www3.tvboxnow.com/ |2 m% {4 z' {2 j. r: u' p) A
有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
% e8 k) Q$ T5 Uwww3.tvboxnow.com係呀
* K; i6 e" B3 r5 v依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
( z% |/ L1 a! n# V5 Rwww3.tvboxnow.com鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
www3.tvboxnow.com4 M8 R* W# g, k6 L4 ^" d
個個都話one@@( e/ S5 R; e9 E  Q( ^
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
3 M( y  h) G( N3 J! b  \公仔箱論壇【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
0 {- [) p/ \! t9 [. o0 v; S7 R) nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
2 B8 _, Y0 a& u. u: T# l: bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
公仔箱論壇" c: h7 f# K2 d9 `
個個都話one@@
" A1 u# n' B8 J6 v8 g0 J# r( i3 A* {我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?公仔箱論壇3 d% ~4 }( J' _! p* O9 ^
sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
" o6 `4 f) v! b/ F# T
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
- Y  d0 S3 f- z你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機  n) |. s& c' @* Z- b
特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
www3.tvboxnow.com4 A5 P+ q( M4 x  a) x) y
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 p8 t- q$ [, F! }9 {' v8 ]3 U
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
1 {* s" p, @' z! L9 [8 {  wwww3.tvboxnow.com鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
tvb now,tvbnow,bttvb9 w0 I2 }' z& d
yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題
8 Q3 R8 H+ h" x8 _4 m; e公仔箱論壇例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag