返回列表 回復 發帖

[自拍] 我2年冇剪過...今次終於扮死狗去剪....

,  描述: 2年啦=.=
單選投票, 共有 379 人參與投票

您所在的用戶組沒有投票權限
我本來都唔係好捨得=.=..公仔箱論壇! e- y$ ~2 C, }- \) N
但係因為好大把頭髮...
7 k8 W- Q$ X1 `) n: W/ RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而且夏天好熱..
5 n, c, F5 {8 y. O- oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我終於將我留o左2年的頭髮剪o左了=.=........
& i" o+ T0 ~: dtvb now,tvbnow,bttvb剪o左15寸......www3.tvboxnow.com  c/ W6 j/ [  G3 f/ x$ R/ T
雖然唔係幾捨得/ m. b7 H3 s0 u! c( m
但係有d人話都幾得意
$ E1 H. r) W3 m* R  d% p; ]9 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。所以都唔會後悔 =]www3.tvboxnow.com( t% ]/ `" A  I6 o
比d意見..
* h6 v) ^8 F/ J公仔箱論壇同埋呢..
; K( J$ t( f! g# i! ^: u8 z! ewww3.tvboxnow.com我係有d跟住我個偶像YUI剪的=.=....
( v, ^4 q- Z: V( Y8 g# atvb now,tvbnow,bttvb
/ W. F! p# j, _" G9 h[ 本帖最後由 Ca. 於 2008-12-11 02:21 PM 編輯 ]

評分次數

• woodstock1221

短d好~~
入谷温人
点睇都系o甘靓女~
2 ?$ u  x" l$ c. }* @. Htvb now,tvbnow,bttvb我支持丫!!!
:014: 貌似无咩唔同...

回復 #4 pigufo 的帖子

原帖由 囉你命3千 於 2008-5-2 08:44 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb2 Q2 t/ e9 {7 V; u
係囉 我都覺無乜分別  可能短頭髮易弄髮型吧
7 W- U* y7 i& _8 C' s, F: ntvb now,tvbnow,bttvb本來我想剪到咁tvb now,tvbnow,bttvb2 O' L$ @) b0 b. e
但係驚o個個野剪得唔好...+ Y9 b' Z) W7 \  X) j0 o1 p
會好似個.....TB -.-
+ O( [) S/ a" e所以剪o左呢個先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thx for sharing
  2 年冇剪..
- s+ `  M& H& b% J/ `- P2 Ctvb now,tvbnow,bttvb我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
原帖由 ed_teck 於 2008-5-2 09:41 PM 發表 / U/ x3 X# ]. G
  2 年冇剪..
/ d5 O, m- T' O! F5 l) n+ Twww3.tvboxnow.com我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
' m1 x: z/ h+ |
多謝 =]
( ?# V) D- L: w+ A5 x1 @/ oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都有d唔捨得....

回復 #6 Ca. 的帖子

唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14: 0 S4 I4 r/ V0 R8 ?/ K
嗨..阿爺,你都系度啊
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
完全靚晒
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 09:53 PM 發表
. {& w3 }$ e) w+ F+ p唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14: + P3 X8 o+ o% j, @2 U" i8 e& L3 P
嗨..阿爺,你都系度啊
5 F* V/ F& ]; b+ y. b多謝
0 q0 o9 L" \9 h/ _8 Q* y我淨係驚比人話tb=.=
原帖由 ravedoggie 於 2008-5-2 09:57 PM 發表
/ i: r9 D$ u/ X7 l) sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
4 ]- `/ q8 V7 i9 Y) a: }9 E) Twww3.tvboxnow.com唔...
# x/ X7 K! V5 o& u, `/ D+ E0 W; @* r多謝  =]
如果妳真的剪阿YUI的髮型.公仔箱論壇) K  W  k1 W" G1 t/ g- ~2 q
應該都幾好睇唔錯喔.www3.tvboxnow.com1 w+ ?1 k* w/ [. c+ l6 R; f. q
下一次試試看.