返回列表 回復 發帖

[自拍] 貼番張證件相先

呆版既證件相...公仔箱論壇; F  b0 A. Y# V# @0 l2 M& w* r
www3.tvboxnow.com6 \4 u+ h$ d, @0 {, k
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• 鬼鬼

大家义气仔女,唔洗讲野,我顶你,加油加油。。
( B/ |' s- A$ g; o9 T  {1 T下次贴D生活照来看下。。。www3.tvboxnow.com& \2 E. y* }  h( Y& [
多谢分享。。
嗯,頭象細個時可愛dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 d9 b$ R; J" E& {9 h
幾好~~~~唔錯唔錯
" p- _7 }& |2 F9 u7 ^" g我拍呢d相好恐怖-./-
原帖由 btkoon 於 2009-1-14 03:38 AM 發表
7 p6 w; H* q- `4 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嗯,頭象細個時可愛d) f" i' g& \! ?% X9 M% N
3 I* \& Q9 o: f3 v+ X- ttvb now,tvbnow,bttvb4 v* E( S0 ]$ S  U7 B. v
哈哈  如果依家都係細個時既樣就有麻煩啦...不過多謝支持
原帖由 jwxie518 於 2009-1-14 03:40 AM 發表 ) {7 A2 r( F; f$ N, V$ G+ r
幾好~~~~唔錯唔錯tvb now,tvbnow,bttvb( u7 \% ]& `: e8 s5 `. L  E
我拍呢d相好恐怖-./-
5 d5 Z1 h$ }5 X

6 L  K  r' C& d, c1 a公仔箱論壇點解啊? 難影??公仔箱論壇; `& R" {5 m* ]/ d

; R8 K# H- Q" b2 ^" e& R1 `公仔箱論壇多謝支持

回應 kenny8534 第 6 篇文章

係啊幾難影哈哈~~~ 我都好耐冇影呢d相啦
it's ok.   not that ugly don't worry.
原帖由 jwxie518 於 2009-1-15 01:53 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 j2 w8 X$ }" b
係啊幾難影哈哈~~~ 我都好耐冇影呢d相啦
1 F$ k2 F& [, w4 I

8 C$ D4 r/ E# @5 T4 Ltvb now,tvbnow,bttvb
$ M! r6 d9 j. v( {. ^/ N應該幾簡單啊, 就當囚犯企定定任人魚肉  
) Y4 a2 y/ a" A% h; @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
% `) |5 l3 m  q( |* hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我以前影完都有曬好多張, 但次次要用都溫唔到...
原帖由 wytang 於 2009-1-15 02:57 AM 發表
$ P9 p( w. U0 y2 J" |% Ctvb now,tvbnow,bttvbit's ok.   not that ugly don't worry.
; W6 `* |" E+ }  qtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb" d* K5 S: A; q  }/ m1 Q

" |5 I4 R" n+ }3 cwww3.tvboxnow.comHaha.. hope you are right..
thanks
原帖由 KwokLau 於 2009-1-17 04:02 AM 發表
% V; I1 U. ~8 v( E7 M5 R4 I' T1 Ythanks
( ^7 N1 j1 m, I) r5 U# d  ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
% N5 |" g" A" swww3.tvboxnow.comSorry 另到你暈低  
證件相都影得咁好~~~我都好似c仔咁話~~我影呢d相好
look very normal