返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買tvb now,tvbnow,bttvb$ d0 L3 Q0 E) \" ?2 l
kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
" E# T, y. b$ {  ^; t
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' C$ B+ R; w# C/ @
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
www3.tvboxnow.com8 W4 w( T5 e( n$ _6 I' C6 Y
我睇過廣告好似話係叫htc sense?www3.tvboxnow.com* a; G/ M" G7 d2 A! I8 j
不過htc邊部好?
0 R, e0 {7 s5 p/ ^
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
, J  l( @: B% S" A# D/ ?不過htc邊部好?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# a  l1 p+ D1 |& P# L: Q; U* L
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
- G6 _" ~2 q# i2 H6 Z. OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀
0 P4 M' T5 G6 Y5 s! `' N5 h7 Gtvb now,tvbnow,bttvb依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
' B2 \, E% f" X9 S0 x9 ewww3.tvboxnow.com咁htc既話邊部好呀?@@
. ~2 G0 _& b% k! A2 }% m+ Usweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
9 P3 H: c. @8 [$ D% W
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 P! g! h* t. B1 w* H3 N- G: b) t
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
1 @0 Y) a9 \- e% dwww3.tvboxnow.comkennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
公仔箱論壇+ h- ~: L& g6 J: l( f- P. j# r
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正tvb now,tvbnow,bttvb1 t9 Y$ J9 \5 C& i( }" j3 C5 m
不過香港都有蝴蝶咩???
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 Z3 L7 A& t, K% y" @! m' l* p% E8 q# M
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
. e  n. r8 n, J3 l8 v6 |tvb now,tvbnow,bttvb不過香港都有蝴蝶咩???
# d+ A1 y6 u5 i6 }, `9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
3 d' n) y/ p$ A6 V
有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
; Y$ H0 k2 T# m% r+ t( ^tvb now,tvbnow,bttvb係呀
5 Y: _1 G/ r/ P$ pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
# e. G( Q, y. s, qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
www3.tvboxnow.com' N. l1 e) c' w1 L
個個都話one@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ R( l& M( q; S: x/ o5 J# h& v
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
公仔箱論壇# n4 |9 |+ k7 z. X2 Z( j3 x( \
4 R: i( Q5 F! Wkennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" c2 |! ]4 w! O4 j" f' K2 Q6 s, w
蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
4 c' T1 o3 ^. \; T9 }個個都話one@@公仔箱論壇+ W" W: K" C) R7 L& E, F: d; l
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
( {& ~8 G; x+ r  J2 Dsweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
/ [/ Z$ k3 e( A2 x* x( n我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
! E5 H' N+ ^7 f" D( ]) A/ Ztvb now,tvbnow,bttvb你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機tvb now,tvbnow,bttvb* y6 u& Z$ E% T' @2 L" a
特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
tvb now,tvbnow,bttvb0 y7 y( \0 J8 q" G/ j
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
% }  Y6 C% P2 k! T0 g& A" f; E( O你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
+ N: Q' W: ~* o1 N公仔箱論壇鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
2 `0 F- i5 \  T& \3 K( Byes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題
* s9 D( C2 j$ Q: s: @www3.tvboxnow.com例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag