返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
! |' ^% J1 B; I' T% \5 T2 j* W公仔箱論壇kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( h& i& X% G1 f7 L: x
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇公仔箱論壇1 j3 N+ V) j. I
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
" _& f9 k  f' c) D8 \' k9 C9 [我睇過廣告好似話係叫htc sense?
( }* U( K3 E+ LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過htc邊部好?
www3.tvboxnow.com8 p* s5 G5 E' N7 Y
我睇過廣告好似話係叫htc sense?- }1 N7 J) b$ @
不過htc邊部好?
- c4 ]  n; L# d2 A( u9 qwww3.tvboxnow.comsweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
* s0 `" `* U) ~9 l& ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀公仔箱論壇7 n7 S1 _9 W, Q( L$ K* l# B
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
7 L2 P( x8 H8 V6 ?& x6 \/ Y/ L/ gwww3.tvboxnow.com咁htc既話邊部好呀?@@
- B) `& N2 k1 _( [/ j6 u0 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
9 f& Y' i2 N; W公仔箱論壇【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
公仔箱論壇# j" {- Z) ]3 B
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
0 |5 h2 H) m+ `kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
5 B1 L: V6 h/ V# ^' A/ C! H4 E/ Jwww3.tvboxnow.com我E+都用緊NEW ONE, 真係好正! C0 M7 o# i' M: k+ H2 F
不過香港都有蝴蝶咩???
公仔箱論壇' g1 {' P9 Q) C. l0 f8 u" J
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正tvb now,tvbnow,bttvb* ?4 C" [2 B6 v/ T" a3 W1 Q7 `
不過香港都有蝴蝶咩???www3.tvboxnow.com( d! f$ d  {( S  w
9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
, C8 e0 R3 T+ O' _" A
有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
www3.tvboxnow.com1 J$ O& k. M9 L' Z: x
係呀
$ U! n8 i4 Z, |) K( ?& O5 X( K依家梗係買one啦, 呢部近期大熱TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, w; U; B& M* X
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
公仔箱論壇" M# ], p4 @. ]0 n& B7 p  [+ o( ~
個個都話one@@tvb now,tvbnow,bttvb& p5 q3 G/ Q% l: T- G2 f
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
& m8 a1 `. g0 P9 y公仔箱論壇【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
' x' E( B( u' _1 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
公仔箱論壇9 u5 B+ Q- L5 A6 L8 o9 r$ W- A
蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
4 M  _6 D6 [, t; R; q4 s個個都話one@@
: G# C# C$ p: K% t+ \' d+ |我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
0 K- K! P8 ~1 O% ~" V: T4 R# ^公仔箱論壇sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
3 |' ]; l7 z) \1 Rwww3.tvboxnow.com我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
- i& F' P& D) Z2 \1 W: K" d* Iwww3.tvboxnow.com你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機tvb now,tvbnow,bttvb* `( Q. [8 d1 q1 ~8 F: m1 R- K
特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
! t; i. f" F  y( s9 u
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
0 W" _3 D0 q. ?$ w1 n1 @4 E公仔箱論壇你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
" i- Z2 r' B$ h; C0 f8 Y. A公仔箱論壇鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
3 [: e# e* @, g
yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題; m. A% l  O7 k7 h: f! _5 w
例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag