返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買公仔箱論壇5 }, m( s" C8 D4 B' N
kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
) }( u/ W" V5 X! a! Wtvb now,tvbnow,bttvb咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇* T  ~& [0 ]1 T  H" R
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
& O. O( n0 [6 G! r
我睇過廣告好似話係叫htc sense?' ~6 u1 m$ V, o9 V$ N
不過htc邊部好?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) c+ a5 @( O# d
我睇過廣告好似話係叫htc sense?公仔箱論壇( s! i& d! Q: u; Z# a! O) Z
不過htc邊部好?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 d; B! J6 i' a! V. S( G) }8 F# R  g
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
- V/ J& {8 y) W( U: [# A& \係呀; P4 C1 Q: R/ h
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
6 B7 E2 p: |: Q- ztvb now,tvbnow,bttvb咁htc既話邊部好呀?@@
: i; e/ U( O4 K% Ptvb now,tvbnow,bttvbsweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
8 C& \+ w2 ^' ]6 J, m; u, gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
& P+ ]8 g6 V9 y- V
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。3 C: `. f% v" W2 n* ^" j
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
公仔箱論壇9 X8 `/ P! E  l8 M( A+ ~5 x
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正8 x& ?6 F/ _+ v2 N# Y0 ?5 n
不過香港都有蝴蝶咩???
- E) e0 m& S! S. l& N4 R
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
/ @8 c0 W, X2 e5 E. Vwww3.tvboxnow.com不過香港都有蝴蝶咩???
3 n. t+ f. O) @, E9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
tvb now,tvbnow,bttvb$ l5 S; Q$ n2 o
有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
tvb now,tvbnow,bttvb' [% d! `! e6 _1 @: J* E
係呀
9 G6 f8 m0 }' u# }) G4 ?# F公仔箱論壇依家梗係買one啦, 呢部近期大熱0 T8 A, Q1 g" Y1 o5 E
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
( }7 Z4 y$ A9 m- T* K$ ^
個個都話one@@公仔箱論壇8 J; D" K5 U, _8 e* C+ c
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
3 v1 _- U, l7 A
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
+ W2 m  q& B6 p7 s0 N/ N& N! Stvb now,tvbnow,bttvbkennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
% ?7 }$ ]) d' z蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
* c+ X+ w9 `, m公仔箱論壇個個都話one@@公仔箱論壇. X& A8 S3 M, M8 V7 o; q/ U( ?
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?www3.tvboxnow.com: h4 W* u4 |- N5 f  j& g4 v; }
sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
+ x1 ?7 E# D- Y) v1 P+ l: W9 Q
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 l8 v" ]4 s3 I! M; i! g: Q* C+ O
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機www3.tvboxnow.com% \# D8 n' U) A  ~
特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
' n6 `, [- c2 f' w. V我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
: I6 n- |& r$ x  E公仔箱論壇你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多公仔箱論壇" @6 R* f, D: m" z1 L' i
鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
" z. E$ v- X- x
yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題
9 N2 a* }3 W  B6 W' v例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag