返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

4 c' I6 K6 i0 E tvb now,tvbnow,bttvb3 z* E! f/ v$ D# ]0 b1 v8 }0 i

! E5 r% p0 @" O! b# t5 z& R" ftvb now,tvbnow,bttvb下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
: y! L7 I: Y* e  R, X+ ewww3.tvboxnow.combombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
0 Z6 n$ A6 f: n5 `7 ?www3.tvboxnow.com我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
1 S5 p" T5 O7 B4 ~! x. u; e公仔箱論壇晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
: r1 e& d2 R% [tvb now,tvbnow,bttvb呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
7 p1 X2 o6 e8 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?4 z) S7 X, m9 R
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' k# n; b# B. k7 g8 Q
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
: F$ g1 ?: k, W  o& |. n4 M- h呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/indextvb now,tvbnow,bttvb# a$ o* J" x( I, a8 M
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
" s8 i  ^0 L* T3 [$ m  N( bTHX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
* X' g4 D& h$ ~: Q9 C- z公仔箱論壇好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機tvb now,tvbnow,bttvb% F. z8 K+ t# n& \6 ]: \4 C/ V
bombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
* t# z+ c3 Z: d7 L; r
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
www3.tvboxnow.com. l1 A! m, O, G) n) \8 I$ Q
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?公仔箱論壇. Q. D$ Q2 S% b
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
www3.tvboxnow.com7 [. ]6 v; q& j* _# y! i
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
公仔箱論壇# ^1 Z+ W1 E6 l* m# f3 q" d- x6 D
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
( J9 b+ u% `' K' f& M8 T晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
! o4 @. F) Q9 O$ \+ B
我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
www3.tvboxnow.com3 d+ b+ }: x/ j
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( [1 }; C3 M' g  f+ X
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
& R3 x, w' e! s係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
# u" N6 e/ Y; {) S. p' b: l係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?公仔箱論壇% w  c& m; I$ K5 E5 c2 o+ W
鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 g7 F- Q' m- ^4 [: y! a
我個陣冇特別格價個d呀公仔箱論壇+ R/ P4 ?$ e" U  Q; K& V
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' \8 s4 _* B" T/ D
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
, `* _0 M3 W: b0 ^5 T7 s( Uwww3.tvboxnow.com鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
tvb now,tvbnow,bttvb) c  e! s5 |3 ]& r* ~* z
an機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
- Z7 L8 [6 B/ ?  I9 Swww3.tvboxnow.com我個陣冇特別格價個d呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 J8 d* P5 Y* d, b
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉公仔箱論壇6 y1 X. |6 p* P5 F
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
% s4 c4 j4 q$ a3 {1 _. D$ L
咁都唔錯啵, 多謝師兄報料