返回列表 回復 發帖

邊度有得試htc one實機?

我見出面個d都係模型機黎, 好想試下, 有人知嗎?
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機公仔箱論壇( X" r3 x- o' Y! P
樂高 發表於 2013-4-22 07:18 AM
tvb now,tvbnow,bttvb; g, [9 |  H  I0 z' [7 L3 d
我岩岩都參加左, 就黎截止喇, 樓主快d手
) k4 F  @' Y3 D% b, F仲有機會嬴部one返黎:P
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機
$ B2 @4 A* o/ h1 N3 M& J0 \5 Ftvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-22 07:18 AM
+ i6 |0 }, i  ]! L5 wtvb now,tvbnow,bttvb丫..好彩上黎問一問, 如果唔係就miss左了@@
0 B. g2 f/ q: \1 `1 d9 M5 H3 a" h
我岩岩都參加左, 就黎截止喇, 樓主快d手
  T+ ^  g$ _( Mwww3.tvboxnow.com仲有機會嬴部one返黎:Ptvb now,tvbnow,bttvb: @; \; v# H$ G( m$ B2 Y
一百蚊 發表於 2013-4-22 07:33 AM
tvb now,tvbnow,bttvb4 k3 A4 V8 N0 b7 ]* S
我諗都唔會咁易嬴到啦@@公仔箱論壇: J5 Z8 f5 f. W& T/ |
想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...
9 C: J6 D  M/ i0 V9 I! `) n公仔箱論壇我諗都唔會咁易嬴到啦@@www3.tvboxnow.com: r- l% I& }4 k4 q
想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...tvb now,tvbnow,bttvb  n1 n+ X: c1 P$ u6 A" S
晴天陰天 發表於 2013-4-22 07:53 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, c8 N' X0 X! L9 p2 l% n
zoe好似真係好好玩, d相都有得整聲
2 O' G- r' B; y% etvb now,tvbnow,bttvb我諗都唔會咁易嬴到啦@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ s! g3 W* K8 X7 d6 J
想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...' G- v! v9 e  p, r: t( ^: k1 V5 @! d
晴天陰天 發表於 2013-4-22 07:53 AM
www3.tvboxnow.com  U+ d+ |! [: \1 s. O% l+ Q# ^, y
都係既, 聽講影相好靚公仔箱論壇( [2 o: S: w, i7 U
唔知請邊D人氣Blogger黎呢:P
HTC活動!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ W# r2 n7 [$ k% \: Y$ P9 E. d% I
不過其實出面D模型機我已經覺得質感好正...金屬殼手感好好
HTC One 實機可以去HTC 專門店試用, 個度D sales 個個都有一部係手
9# 那誰好煩
3 z" V. B9 J8 b8 z' D8 L
, z3 Y: f5 b, x! E+ U8 Q公仔箱論壇邊度有HTC 專門店....
10# 卡通baby TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 u* U9 A+ _4 }1 w1 I# h) B

' F) {/ G1 j0 k* k公仔箱論壇我知APM有一間,最頂層雷射則邊. 幾好架, 無咩人, 可以任玩, 試晒Zoe, BoomSound 先走
香港啲邊有無 HTC  專門店?????