返回列表 回復 發帖

你地覺得htc one定s4好d?

想出手機, 呢兩部都望過下, 但都係決定唔到, 你地覺得呢?
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- p* n  e7 M; _9 Y% ?9 D: B
布朗尼 發表於 2013-5-24 09:13 PM
; R# t5 V. o  d8 t* A, O* a真架?不過其實我自己覺得3*既造工不嬲唔係好好, 因為我以前都有買過...
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多4 i! [( E/ n  e' l. K" _: X
maydayy 發表於 2013-5-24 09:50 PM
, w0 \1 d* B! ?( Cs4個mon好差?不過大dd@@
外形我觉得htc one 完爆S4啊
" Q% h) z+ l- i4 {& \. s  E点解samsung的设计师没啥新创意的?
, ~# n& J3 h  ]4 b公仔箱論壇三星系列一直都是那个外观
买ONE啦。
( @4 t$ R! e# q# @1 z6 A+ Hwww3.tvboxnow.coms4個mon好差?不過大dd@@
2 N) @; k* p8 k: L0 V+ e) _# ~$ Uwww3.tvboxnow.com9時16分 發表於 2013-5-24 10:13 PM
; U1 R' ?, z. v; A' zwww3.tvboxnow.com3星手機個mon不嬲都麻麻, 仲會有偏色,烙印同黑斑...
6 z) O  B1 {$ v/ Z7 cone個mon密度高d, 你兩部比較過就會睇到係清d, d色係靚d
6 w% w# a2 p8 @; @) A* C5 atvb now,tvbnow,bttvb而且其實爭個0.3吋都唔覺眼
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 w! r7 R: B" K! F. |) r% |: b
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,公仔箱論壇$ g+ ]1 K8 L9 K
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右www3.tvboxnow.com; K1 E; d2 g6 N$ `( P, t
bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
tvb now,tvbnow,bttvb/ ?0 A9 |# B. R
me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
s4 is better.
wait for the LG
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,
; r' M# w1 |5 j7 c6 y+ ntvb now,tvbnow,bttvb部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右  m, m) c1 @1 x
bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
( i* h+ N0 t* U' Fwww3.tvboxnow.com下點解得返8gb? d app冇得del咩
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& y9 t; ~+ S# w7 W6 ~- l
me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
' {0 ^) h# f; C" _: z公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-5-25 02:21 AM
, q0 Z, h4 A% Y% ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你係咪玩game所以先咁熱呀?@@
1 E0 ~/ v) O. _6 Q# Y下點解得返8gb? d app冇得del咩tvb now,tvbnow,bttvb- }% H$ m5 \: k; i- k
9時16分 發表於 2013-5-26 03:05 AM
! y) D4 f, O3 S; {- d公仔箱論壇就係冇, 雖然話可以插sd卡, 但係sd卡load野一定冇咁快