返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正www3.tvboxnow.com" E! @2 n+ ?: L9 Q
i.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
" m& Q3 x0 }; p8 |0 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
+ w5 _8 }4 {. g) j公仔箱論壇咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?公仔箱論壇0 h, P( `: E+ ^) T
米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
tvb now,tvbnow,bttvb2 f/ A8 X6 j2 b7 T) R
3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎
+ W5 h& b) d$ `( y& b( A7 O. G講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
7 p. p; d4 H4 b, L- |公仔箱論壇maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
, v' o' k* _4 m' z! {9 H7 twww3.tvboxnow.com連傾電話個d都會熱??www3.tvboxnow.com! V7 r" p8 J' ]7 g: e# u8 N
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
/ ^: v% i/ J! G: M5 T( A
連傾電話個d都會熱??
/ E: H- S; u1 q' w. L8 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分www3.tvboxnow.com# a. n$ ^, h( d$ P1 ^4 H6 m8 M
米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
7 ]4 [, D& p0 @- U# Z! O% v  H公仔箱論壇係, 用一陣就會熱
7 r1 Z2 N; q, NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便tvb now,tvbnow,bttvb; \8 ?  ?% Y& L3 ?
沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
6 ^: @/ ^8 y: @2 Vtvb now,tvbnow,bttvbSENSE TV係咩黎架??
6 @) V6 ]6 y1 z3 |% x0 H9 h
SENSE TV係咩黎架??www3.tvboxnow.com$ E7 @) D8 l6 W) b. F
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
- t5 _  B% g5 E/ R. g: ]+ Y7 e公仔箱論壇可以將one當做遙控% f  ]/ I* T6 i9 ?8 ]
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...tvb now,tvbnow,bttvb% {/ n& x3 v, d/ d1 Z4 J8 S
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
/ v3 n0 L: O( k! @tvb now,tvbnow,bttvb我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( K$ O' k0 A/ ~2 S
可以將one當做遙控) c+ ?( X7 ^: S! M
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用tvb now,tvbnow,bttvb1 P: X0 ?: H2 x! |( M
沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
4 u3 g: c1 s5 ?# q# }5 M
咁犀利
; E( W- R  F# L& kwww3.tvboxnow.com我今晚都出去試下部機先
tvb now,tvbnow,bttvb" {# R  T; F8 ^$ t
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架www3.tvboxnow.com6 Y, D! ?) u; p; I; y' v
魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
% p' @4 I* v0 W) n5 D0 d9 L
wow,你幫我打左支強心針
9 B8 v) ^: ^# H' ]% O* B丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
& h2 x# {4 u5 K8 X3 K* @wow,你幫我打左支強心針
+ \2 b  F1 O3 j) x# D6 N3 y; [  JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
5 g0 M7 ^3 X) i5 Y% `3 Owww3.tvboxnow.com魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
  W9 q" E5 S) h  Q4 C3 r/ Kwww3.tvboxnow.com我覺得d電都ok襟8 O- |5 R% `$ m! ^1 k4 ?) j
你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文www3.tvboxnow.com: x2 ]. u1 F7 o; c
http://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm