返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

www3.tvboxnow.com; b& Z2 N5 F' W% F) F0 `2 F3 G' t+ J

8 ^; t6 _% |1 g8 i0 c- d
; c# J/ |) b: ~8 O. _" v; m公仔箱論壇下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
6 F( i5 f! b2 G2 Z' Q& a( fwww3.tvboxnow.combombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& t1 Z' N/ W& f; o' M' b
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!9 E2 y( F/ y  u  k! L9 l
晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
) B2 s  O) U, N$ @) q  k
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
- U% [2 R6 K" `' B9 E5 G& `tvb now,tvbnow,bttvb我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
1 A3 L  v1 Q+ J: w/ @3 S4 g( M, wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
公仔箱論壇  E! C  ]8 v8 o) k
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
公仔箱論壇- c! ]" b" A9 j
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index
; C1 V+ ?  g4 W3 Vtvb now,tvbnow,bttvb鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
+ r1 c7 `+ C5 {- N+ `/ }公仔箱論壇THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
' j$ T/ y# D( \# k8 U
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
# U) K" X" p  Z% nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ X  N# P9 S$ g( Q
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
tvb now,tvbnow,bttvb+ O" S4 S% Q* b$ a  ~  x$ y
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
. ^  a8 h# W4 t5 s+ x' l. t* x$ xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
( ^; h* `) l5 S! Ztvb now,tvbnow,bttvb唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 e2 c$ `. P1 l+ B
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
& ]+ d: \4 j7 z* s* A" s晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ {* l9 c3 K( W# P( q% c# T
我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
tvb now,tvbnow,bttvb  i: G; _, h$ J
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! g* B/ e" i7 g( o3 }7 j! v. d
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
公仔箱論壇  M4 C( Y4 a8 N6 P* C8 V. H0 O
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
6 ^8 u, ~- T3 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 ?; Y1 p5 l" |+ r& Q3 W' Q
鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
3 m" ^7 h: d# O
我個陣冇特別格價個d呀www3.tvboxnow.com; ^5 d, a; Q' `
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
tvb now,tvbnow,bttvb/ L; |. w) w8 z) U8 J
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
# b$ C& w# ]$ P) Pwww3.tvboxnow.com鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
( {1 n" R% D/ K% j7 r" X公仔箱論壇an機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
9 l$ N$ [* n( A, S+ n% p- l
我個陣冇特別格價個d呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 Z# X' h" x7 ?9 |
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉公仔箱論壇  k! C+ {# ~1 D) j
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
www3.tvboxnow.com: ^" {+ c# P* \" K% Q
咁都唔錯啵, 多謝師兄報料