返回列表 回復 發帖

邊度有得試htc one實機?

我見出面個d都係模型機黎, 好想試下, 有人知嗎?
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機
2 y, z9 `  D. |. }2 u) C4 v( C! f樂高 發表於 2013-4-22 07:18 AM
3 @0 y7 B. a7 f我岩岩都參加左, 就黎截止喇, 樓主快d手
9 ]: s3 K! D9 J# l0 M; O3 m4 x  F, OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。仲有機會嬴部one返黎:P
9 [. y, N- v4 _www3.tvboxnow.com樂高 發表於 2013-4-22 07:18 AM
: a- c' f  }6 W
丫..好彩上黎問一問, 如果唔係就miss左了@@
www3.tvboxnow.com" B4 j' ^8 ^8 C8 J/ c
我岩岩都參加左, 就黎截止喇, 樓主快d手
$ J1 \# [' t8 g仲有機會嬴部one返黎:P
3 U& G  Q( O# _9 }6 {, _) atvb now,tvbnow,bttvb一百蚊 發表於 2013-4-22 07:33 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. M/ h! ^7 l3 O# ?6 l( {
我諗都唔會咁易嬴到啦@@
, L& Y; r4 }4 B6 e  K想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...
# Q6 R3 p/ ^6 X4 b8 s公仔箱論壇我諗都唔會咁易嬴到啦@@
/ Z  i3 X7 w/ ?! n/ i1 B* U4 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: B. \! V- L$ p! {' B3 f* }0 [
晴天陰天 發表於 2013-4-22 07:53 AM
7 }. s$ k8 b' o7 S4 r8 ?* t公仔箱論壇zoe好似真係好好玩, d相都有得整聲
+ f5 G( T3 ^: p. l: ftvb now,tvbnow,bttvb我諗都唔會咁易嬴到啦@@
  t. h- u- X" V; _想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...公仔箱論壇: N1 R7 z: X* S6 m0 R& a( o2 ^) C
晴天陰天 發表於 2013-4-22 07:53 AM
tvb now,tvbnow,bttvb# G; @7 j5 O' d% _
都係既, 聽講影相好靚
4 R; `5 m5 o- ^% o( z! U7 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔知請邊D人氣Blogger黎呢:P
HTC活動!
$ F5 e; J6 K4 d# K' b不過其實出面D模型機我已經覺得質感好正...金屬殼手感好好
HTC One 實機可以去HTC 專門店試用, 個度D sales 個個都有一部係手
9# 那誰好煩
! x$ b% ~* h2 c) _' bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
9 r+ H% O# b" ]5 u6 I邊度有HTC 專門店....
10# 卡通baby
6 e/ E* t. ^2 K7 y9 w' r& Q$ S9 y; L) T4 {- j/ L( k7 q) K
我知APM有一間,最頂層雷射則邊. 幾好架, 無咩人, 可以任玩, 試晒Zoe, BoomSound 先走
香港啲邊有無 HTC  專門店?????