返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
5 O3 f; f+ Y, Q0 n1 |1 J公仔箱論壇i.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
tvb now,tvbnow,bttvb5 K. c' L+ k. b1 \% H$ Z/ v- e; y
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
tvb now,tvbnow,bttvb% S! C: X1 \3 t) P) l
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
& P. J& u* v1 U: L+ @; r! a# T; c米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  B9 N/ j. J+ U: X! l! J
3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎
. A0 S! ^& Z/ N; s) z% F! a# w- STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱tvb now,tvbnow,bttvb2 p+ k* }: ^4 h* y" c
maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
* @6 v! e+ \0 m" ^: G公仔箱論壇連傾電話個d都會熱??
. Z2 t8 F! h8 j* w2 r: v& b我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
3 y8 b5 R, \% ]' @5 w連傾電話個d都會熱??TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 K  X' \  o/ q
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  _3 q" P. R& R4 Y7 f: Z9 {
米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
7 t9 E# o# \% z6 S
係, 用一陣就會熱
# s- v  c; o: p7 B" H) ]& j$ P) m6 u講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便www3.tvboxnow.com+ w/ W! j7 b, [' g2 c# r5 n3 K
沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
www3.tvboxnow.com9 S8 ~6 F0 g. o( H  T. Q+ V
SENSE TV係咩黎架??
/ b" E$ e7 F0 s& q, U
SENSE TV係咩黎架??tvb now,tvbnow,bttvb+ S  m3 Q. t2 ]- f4 r& B/ i
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
$ [4 e8 ~$ t. X- G7 I  x' a
可以將one當做遙控tvb now,tvbnow,bttvb+ o/ F3 j3 Y# L6 g
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...www3.tvboxnow.com) f0 U4 z. y- ^! }0 m* J" i4 E
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
tvb now,tvbnow,bttvb/ v* x& \+ z% V% g+ D0 O: V
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
, ], N) @3 |: Y公仔箱論壇可以將one當做遙控TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& f# `  E. n, b0 ]' E2 }
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
8 O0 c% h$ J% ^" h4 l" YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
公仔箱論壇( H+ o& w% j1 Z8 T6 G. _2 c
咁犀利
# }# `  k! V6 \. o$ Y公仔箱論壇我今晚都出去試下部機先
! E$ s/ ]. \8 H# w7 R我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架" }% C: d3 p7 z7 ]5 k1 _6 s/ z
魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
; f. e6 r2 x- B4 J& [- @
wow,你幫我打左支強心針5 O! ?! ^. h. D$ r
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
; z- z* ]2 |4 fwww3.tvboxnow.comwow,你幫我打左支強心針
9 r; @( U* {) k7 a- O0 r0 s: Y9 ctvb now,tvbnow,bttvb丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?公仔箱論壇$ ?5 Z+ U6 {/ v2 B* O; ?' A6 n
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
公仔箱論壇: V( [, O6 c5 x! h6 a; i3 Z8 V
我覺得d電都ok襟5 C9 {6 u# P& E2 `' u- z
你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文tvb now,tvbnow,bttvb% i: q9 G. V. m+ p
http://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm