返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

5 J+ D% K0 u0 ~* u

2 w8 }& E; U0 h# \2 g公仔箱論壇" @& Z& j0 F% h1 [
下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色) G/ U, x+ f- t3 G, _
bombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
- O( |# r' _4 M1 N+ [
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
5 B- v' k, X3 n2 b1 K) k2 r6 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
) t3 c5 j$ K5 b, V1 d/ J) d% Rwww3.tvboxnow.com呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
www3.tvboxnow.com+ [! [/ j. h$ R7 Y: P
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?' X2 a. [3 d3 p/ b$ b/ q( U. v
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
# _; \, C) }, z" _+ C  J1 C* \好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
公仔箱論壇& |9 N% L7 K) [$ T2 m* U' l
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index公仔箱論壇, n: h, x0 [) M% r
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
www3.tvboxnow.com3 T( m0 s" v- {; z- x
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
; Q2 N& X" E: g8 [4 e9 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機' U4 ]" x5 g( a% z( p
bombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 `: J( p) a# D6 x( I
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
www3.tvboxnow.com4 }! c$ i/ Y7 u/ ^
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?www3.tvboxnow.com6 o) \" H" H. F2 F
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
7 q: X" p. j0 y3 B
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
tvb now,tvbnow,bttvb6 y& Q& R: W! }6 J
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
4 S. c2 a, n3 }7 Mtvb now,tvbnow,bttvb晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
. _  a. d. g6 g( ]. V4 N我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
' j; ~8 f9 i' |' [- B/ \唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  ~0 k" V* G7 u( t
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
* `* T4 u6 L# W9 A" C7 I係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
' k5 G5 e% }8 Z+ [) X+ o5 ^3 t& dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
1 c9 {- d/ ?! x2 G" x鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
公仔箱論壇& Z( W. @- @% H0 \& N8 g
我個陣冇特別格價個d呀
9 v3 k; e& n0 e) I' _5 w公仔箱論壇但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
tvb now,tvbnow,bttvb2 k1 K! w$ k7 X+ C3 k: g
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?tvb now,tvbnow,bttvb) [1 Q& ?4 `( R: }
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
9 O6 V! b8 t  {: D0 H! _+ r2 Lan機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
2 c  j4 @' M0 O: S& C
我個陣冇特別格價個d呀
( K: N0 o( Q2 f, u+ ^! W但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉公仔箱論壇  |8 V7 _: t& \, W' m; v# {
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
tvb now,tvbnow,bttvb6 K+ x. u# p9 T' S3 {5 |" Y, I
咁都唔錯啵, 多謝師兄報料