返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@公仔箱論壇* \( N2 y- ?* u$ B* L" u& T5 t
師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
0 o9 }+ @4 E) R7 E& M9 P8 I4 Y. ]; NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
, X' d/ w0 o5 w& ^' j- i黑色真係好型@@公仔箱論壇% z2 z+ R# h) E1 d, Z6 @. X7 D  K
我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
) T+ J. h) V8 l6 ]& J好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b9 Q5 m. |8 A/ v5 B9 S3 F+ v
樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
5 F+ ?  P& m" J0 U
thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
% x0 U1 R0 b3 M. J5 D( `" a/ n/ uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
3 u: A* C  k+ ]% ]沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
www3.tvboxnow.com" A) g3 b+ J5 L7 F
我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
1 t& O% e2 R& h' g. ^9 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
www3.tvboxnow.com2 o% v* u0 X, W/ H6 I
我就鍾意one多d(所以訂左one)
( ?. U; j/ C: J3 }s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
www3.tvboxnow.com) `. m9 c3 i* B1 N: r/ c( p! n
我就鍾意one多d(所以訂左one)
2 m( L: `- _2 m- f( Y2 Ts4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價公仔箱論壇& i+ |3 v1 I  L- Y) J2 T; D
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
3 ~7 p7 b8 e, p" a/ }0 m公仔箱論壇agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
8 ^7 G2 X$ \* J8 ?* T! G公仔箱論壇同埋我覺得one影相靚d
- h9 w. W# g3 K公仔箱論壇我就鍾意one多d(所以訂左one): E. k- m  j" u! b' x
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
5 e  n7 y4 T6 W3 h. H' Bwww3.tvboxnow.com樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! e4 b3 ~# m, O, c. s
但S4好似都多左好多新功能..?
5 H1 r( S+ i1 v6 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
" w( T5 x8 R1 o" a同埋我覺得one影相靚d
( o6 f5 A+ T) |* E; V' H1 t0 Qwww3.tvboxnow.com你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
) ]0 C/ G% F! }6 V* Z) {1 |
如果講像素既話唔係S4高D咩
0 g% w- _0 I9 h/ wtvb now,tvbnow,bttvb但S4好似都多左好多新功能..?www3.tvboxnow.com9 H- Z1 o# T' _3 D! g, D
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
- g3 A2 f* K/ K$ ttvb now,tvbnow,bttvb佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
1 J  B2 P; _+ g- \2 j) {同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
6 r3 ^- c  N) C/ K$ k: z3 H如果講像素既話唔係S4高D咩TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ j2 S# y* ~3 F/ }% z% H1 G4 c" j
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
0 I. ~. g: A9 r' t, K. k! @' ~www3.tvboxnow.com但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊
5 I! D) b6 @1 T' lone鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
www3.tvboxnow.com7 ^! k. b: X) Z, Z+ }% K: N" M( }9 W
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電公仔箱論壇: P- ?7 \' N/ `6 t0 Y
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
6 e% `9 |: o7 p; u  Y" a$ E( BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
公仔箱論壇$ q+ f" h- @; V" t( v) E6 ^( R" r
如果係咁咁真係唔洗考慮....