返回列表 回復 發帖

你地有冇參加htc one個活動?

我見好多師兄都對htc one有興趣, 我見到htc個fb搞緊個活動, 係one既體驗會, 有興趣試下實機既師兄可以睇睇...
而且先知, 好彩你講姐6 U+ v  |& l" e& {7 C. l
想試下one好耐, 聽講影相好得
我有呀, 就黎截止喇喎
4 E7 }0 v- b3 P# s1 A5 }# H; h希望嬴到部one返黎!
而且先知, 好彩你講姐www3.tvboxnow.com# ~' v+ s9 Z3 S
7 b' D$ o9 V4 e6 h& o1 b% ~tvb now,tvbnow,bttvb巴打bro 發表於 2013-4-22 03:51 AM
www3.tvboxnow.com; `' k6 v3 E/ }! l. O! {. ^! B+ g
係呀, 我都想試下佢個UltraPixel技術係咪真係咁勁
我有呀, 就黎截止喇喎
" R% A% K2 V! j! Y; k7 atvb now,tvbnow,bttvb希望嬴到部one返黎!
; W- ^; X1 o, W# p( [4 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。iamrick 發表於 2013-4-22 05:31 AM
, Y* O- |$ i/ A# S
我運氣唔好...都唔敢諗呢樣公仔箱論壇# ?/ r; F" i0 {$ V! R: i, C
不過最想係試下影相方面, 見佢話請d出名blogger, 唔知係邊個呢
) W/ b& @- a% R3 U$ j+ k/ X我運氣唔好...都唔敢諗呢樣
% M5 P3 @. {: Z8 g3 X7 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過最想係試下影相方面, 見佢話請d出名blogger, 唔知係邊個呢- `7 R6 T8 R+ g+ I
i.miss.u 發表於 2013-4-22 05:48 AM
0 P: l3 m# {$ _  sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。影相同ZOE相薄最吸引, 我睇片ZOE好似好多野玩
你講完參加左..想試好耐, 考慮緊買唔買好
而且先知, 好彩你講姐! ^0 M) A+ |4 T" a
* v, L4 o' |! L; \! R/ L$ @4 n; [- Btvb now,tvbnow,bttvb巴打bro 發表於 2013-4-22 03:51 AM
1 _5 Z/ H, A8 x' l* GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。one唔係得400萬像素咋咩?
你講完參加左..想試好耐, 考慮緊買唔買好
* F% H1 `; f+ B3 Q4 E% g! HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:16 AM
' ]* P& ~4 b$ Y/ P; k如果諗住近排買機, 都係得one同s4姐, 我就覺得one好d
tvb now,tvbnow,bttvb' C9 i% A# [7 R( e& G
one唔係得400萬像素咋咩?
2 W4 |4 C8 S1 y6 C1 y) T" ewww3.tvboxnow.com你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:17 AM
; N  ~6 w2 @7 X  K係, 但佢用個鏡頭靚, 係htc獨家既ultra pixel技術, 感光度大大提升, 而且有廣角鏡
: f  ^) Y" c1 f+ j% J$ x& [1 Owww3.tvboxnow.comone唔係得400萬像素咋咩?www3.tvboxnow.com  A* O: Z* C" |6 l) T3 Z: e
你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:17 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* v# M1 U  C- H+ _0 l. n9 r3 e
但係ONE既感光度勁好多, 影出黎效果好過其他更高像素既手機架
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, @2 v3 V6 |' R. t0 X
係, 但佢用個鏡頭靚, 係htc獨家既ultra pixel技術, 感光度大大提升, 而且有廣角鏡
' ?  }0 d7 g. c$ e; Z巴打bro 發表於 2013-4-22 06:34 AM
$ r2 f" T1 K. Z' R0 f, k& A- J
yes..而且仲有個zoe相薄, d相可以有聲, 好得意
我無呀, 已經訂左黑色喇, 到時再一次試清楚
8 c5 Z8 n  g. e+ I6 Kwww3.tvboxnow.com不過聽講好多人訂....
我無呀, 已經訂左黑色喇, 到時再一次試清楚TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 l  s4 y) y  D2 j- m
不過聽講好多人訂....7 ^" |& ^. ^; m% A# W! Z) i# x
bombbomb2 發表於 2013-4-22 07:08 AM
www3.tvboxnow.com( }; x5 }& p) b2 ]. M/ f7 q* l
我訂銀色, 個陣聽SALES講已經好多人黎訂, 希望快D收到