返回列表 回復 發帖

都係覺得以前D港產片好睇好多

早排睇番97家有喜事, 真係笑到碌地, 睇咁多次都依然覺得好正
我都想睇番呀
6 I, d& e: u  a1 F$ `, p$ YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。請問邊度有得睇?
我都想睇番呀tvb now,tvbnow,bttvb7 N/ u5 s9 e  U& Y+ C. w+ m( c, l0 A
請問邊度有得睇?: U7 G6 i" i( [) i
熱狗走狗 發表於 2014-11-28 06:20 PM
tvb now,tvbnow,bttvb; r4 r$ f$ z/ t, ?4 o9 X/ ?0 F
我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
公仔箱論壇. n! J% A1 f, ]1 [7 t
我係letv個片庫入面周圍禁搵到既+ z* C8 A7 i1 \) o! m1 R
kalalee335 發表於 2014-11-28 07:31 PM
' g8 u- F* Q3 c& N- y. D$ x. L+ q
tvb now,tvbnow,bttvb+ |" a9 i' t0 B' U
上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
. u$ W/ T' A6 X, f$ Gtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇# e/ W# w9 h1 b$ d$ G
上網睇架? 有冇網址可以比我呀?  V# p& e1 X9 p" Z' L8 V0 I$ {
熱狗走狗 發表於 2014-11-28 08:28 PM
8 T0 O% x+ E1 A5 z) F+ N公仔箱論壇樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲公仔箱論壇5 ~. m8 ?6 r4 \! i4 \* F' D8 H
你就咁上網睇睇唔到架
公仔箱論壇* m* s- a$ c/ s0 q( w0 g2 K' B* f
樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲
$ W8 I7 U% N2 {/ @, X/ h公仔箱論壇你就咁上網睇睇唔到架
% l4 r3 ^" J, q2 I5 L7 [, {liljon852 發表於 2014-11-28 09:09 PM
) ?0 o7 q) B" d6 G* J4 x. s公仔箱論壇- I! f1 @* g; I3 ?2 E7 [; x
原來係咁@@
8 z6 y+ L, V' b. U9 N' b  ~公仔箱論壇咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
! x" m) W0 G8 o9 f* w+ o7 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
% ]$ [4 e2 O4 i6 ^原來係咁@@
( d7 K4 z/ E9 @) Z+ Vtvb now,tvbnow,bttvb咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?公仔箱論壇+ B" M, N) S5 ?* ]* y
熱狗走狗 發表於 2014-11-28 09:46 PM
: ^4 R+ {) j4 |( ^3 I
點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦公仔箱論壇' m- R1 L! W, Z- y: b2 ^
而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
www3.tvboxnow.com5 H$ ^7 j3 B$ ?6 Q' K. c
點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦www3.tvboxnow.com0 c9 u, B/ C! C# z. z# K. E% G* s
而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 _: E) }- H5 b+ Y$ |: |; p
liljon852 發表於 2014-11-28 10:06 PM
/ h) D0 O; C" ^$ G/ A+ U. p8 m6 jtvb now,tvbnow,bttvb  ~$ J5 h' w/ e/ _9 z8 P
比你講到我都好想買部letv......
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變
E家d唔叫港產片嚕
大家好
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變1 }, O! _# l9 D) L2 R" V
lps3a 發表於 2015-1-24 02:05 AM
- G. w/ m* K; ?9 j: d" m
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 z6 r2 k5 \( M6 e# u. x
以前D港產片有 idea有橋呀,而家無厘頭炒大雜燴有明星就得,自自然寫劇本呀導演呀就唔再會咁好心機啦...www3.tvboxnow.com2 ~6 J* I0 I  w( S( o  z
我覺得...
890年代的港片就是好
係~最懷念張國榮既戲~
时代产物不同了,以前没网络,现在网络把很多东西都一一带出。