返回列表 回復 發帖
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:40 PM 發表。
# c. a  x$ ^$ C: qwww3.tvboxnow.com我比你估啊``` ;)
4 Q  o5 I: S3 n4 N$ P1 ^睇你間房既房門 你應該吾係香港

回復第 25 帖由 shineboy09 所發的帖子

有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[7 B/ U- D2 ?' @# R: q! T/ k4 w
又唔見你同我TALKK*!!
7 \! l! m; g( ?. a7 X0 \- o 心 淡 了............ * ~~
o甘你覺得我本人呢..?
) O  K( f3 _: j8 U. M# HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...tvb now,tvbnow,bttvb! p$ c  Y% b3 T5 q5 a0 g  v7 V
,,我唔多鐘意keep相係到.......
! l' z, Q3 _0 r# Z: `唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:44 PM 發表。
& w, Q( [+ I+ G. p7 m# c  j( Yo甘你覺得我本人呢..?
2 W: _( y8 W% C) W/ `; fwww3.tvboxnow.com-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...
  W" w3 e! @$ Jwww3.tvboxnow.com,,我唔多鐘意keep相係到.......! r1 Q7 F" D8 {. |. u' `% e% n8 s* L
唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
公仔箱論壇% x! h2 c* k3 t
本人都似香港人既,支持下先貼街ma,贏左夠做vip 喇
下.. VIP* 又點做嫁..?*公仔箱論壇! m/ ]5 B. v& l! E" S0 p/ V. [
有大把人靚過我係到..
% {8 Y$ W7 C$ P1 V! S, jwww3.tvboxnow.com一定唔會贏既.. = =
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:49 PM 發表。
. L0 P- E0 g8 F. a* G' MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下.. VIP* 又點做嫁..?*TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! [# K* b, b5 H8 u4 a
有大把人靚過我係到..6 ?4 q( P. e# w9 {: \; Y$ T/ ?/ V% S
一定唔會贏既.. = =
3 i4 F/ F# Q- s* B公仔箱論壇哈哈,應該係多分同多貢獻ge會員就做到. d8 P2 o  W" h+ `- l* p) |# s
我就做吾到喇, 我都係建議下啫,你參加我會投你既
, x+ K1 s1 U% C" u4 V公仔箱論壇點都有一票喇,你係咪係外國嫁$ i) M: S& w; A( I# h
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ O" P1 i( x3 w0 X: n  F
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 08:44 AM 發表。 ! Z4 J: I' P/ V. R" i
我太樣衰啦...
+ d0 ?( g  v) p5 b7 Z1 `D都唔樣衰...仲好靚靚``tim”加上你好slim呀...羨慕死我啦...
2 G3 V# O8 e+ v; V3 x公仔箱論壇
换照片了啊..!!!!tvb now,tvbnow,bttvb1 g! h% g5 }- O% C, o
pretty..>!!!:014:
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 03:42 AM 發表。 公仔箱論壇/ [8 c; `$ ]- R, o/ x# C. O
有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[
% t" s% T# n0 z& S又唔見你同我TALKK*!!
0 o; l, M3 Y- d9 ~( RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。心 淡 了............ * ~~
7 I. m8 i6 d; U5 Z; z
www3.tvboxnow.com+ ]- A! a$ y5 @
我邊有啊。。。www3.tvboxnow.com! T( u) C1 \& [# e
我地呢D做啊孫既當然係要孝順啊爺啦
- ~! i, r) G) Utvb now,tvbnow,bttvb區係長輩嘛~~
$ i5 Y2 C, N+ {* Vwww3.tvboxnow.com我當然係要卑返少少面區! |5 e0 X3 ~. O$ T5 y+ q
(唔好同區講啊)
5 S! g2 l( A3 {www3.tvboxnow.com好啦e+同你TALK啦2 @) }2 p3 d; X% W
e~~ 你又換佐相啊?* c, C8 ^! _9 f' _
かゎぃぃ です~~ 9 }' E  y5 E  O% `- \" Z
幾時得閑出黎陪我行街姐公仔箱論壇) ^' w/ G! Y* d& i
我等你啊
第二張笑得好靓
琦琪, 我知你係邊個啦tvb now,tvbnow,bttvb3 o9 J/ Z, P! T# y* R% b
=_=我有你msn嫁
2 e+ S0 P# G% U; B* d/ o0 m我兩三年之前用[email protected]呢個msn嫁
8 }1 T+ \# x% F! pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇+ l* \; Y: o% {6 ~7 b( A9 U0 t# s3 B
我一睇到你招牌笑容IMG027.JPG就記得了- -
: `: Y" ?9 d6 {9 ~4 rtvb now,tvbnow,bttvb1 G& G7 x0 e! f7 Y
估唔到係度見到你=0=
% j3 {% L% k8 f/ K6 dtvb now,tvbnow,bttvb
% K2 i) u" ~0 U9 F* {[ 本帖最後由 jwxie518 於 2007-7-30 04:27 AM 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復第 41 帖由 jwxie518 所發的帖子

原來你比我仲狼
. F8 \' A1 `1 M( i8 y% zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2,3年前已經識得人???
8 V$ Y( z0 @4 K: G( a9 f公仔箱論壇我地得閑過去談下區
原帖由 shineboy09 於 2007-7-30 04:31 AM 發表。 公仔箱論壇; ?! N1 _6 L- U
原來你比我仲狼
: y# `/ p3 l2 ^: U* N9 ctvb now,tvbnow,bttvb2,3年前已經識得人???
8 F1 C% a; `8 `" G% n2 K* k4 I( hwww3.tvboxnow.com我地得閑過去談下區
% }, N# S+ I6 _8 \. d  G2 N

4 z. h) Y2 M9 `- n. s0 owww3.tvboxnow.com其實我同佢無乜傾計嫁-.-www3.tvboxnow.com( s. x) j4 C1 S# k
我都唔記得左點樣識佢...點解會有佢msn=.=
$ T0 r; N' d' |0 Hwww3.tvboxnow.comN年前的事
长发靓女:014:
* [$ `5 g. j( ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。   最仲意第2张@@~   好靓
冬来,雪倾城;爱来,情倾城...
冬过,雪化水;爱过,情化泪...

回復第 43 帖由 jwxie518 所發的帖子

你之前去過CANADA??* J4 x6 E) i/ a% I1 j, u6 g. `  A
定係區到過紐約???