返回列表 回復 發帖

都係覺得以前D港產片好睇好多

早排睇番97家有喜事, 真係笑到碌地, 睇咁多次都依然覺得好正
我都想睇番呀
2 F: X7 @# X; W2 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。請問邊度有得睇?
我都想睇番呀
+ }+ m8 D+ z: l4 c! F! X+ c* R0 L3 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。請問邊度有得睇?7 y& t; L: o& _' y4 Z( d) }/ Q
熱狗走狗 發表於 2014-11-28 06:20 PM
6 q$ t* i; |. z- A2 Z3 E
我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
tvb now,tvbnow,bttvb1 l9 Y$ G1 D! J! e
我係letv個片庫入面周圍禁搵到既tvb now,tvbnow,bttvb+ M: n/ B5 y6 x2 t3 n6 _# K
kalalee335 發表於 2014-11-28 07:31 PM
8 K$ p0 Y8 G4 d5 Q: a. ^公仔箱論壇
; Y) _0 z7 D# A+ Vwww3.tvboxnow.com上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
8 P1 n6 s2 }9 p5 C3 T' @4 B* U7 b) `) I9 s2 F( ~
上網睇架? 有冇網址可以比我呀?公仔箱論壇0 ~. K/ S$ }3 I9 f5 H# \: P
熱狗走狗 發表於 2014-11-28 08:28 PM
3 O6 e& ]* p7 U$ m& u; [- sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲
; \7 e4 O' {$ d: R+ V7 Htvb now,tvbnow,bttvb你就咁上網睇睇唔到架
4 d- b, `7 N* e樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲
3 {4 ]1 o6 ~' y; X' O6 H1 b1 Ntvb now,tvbnow,bttvb你就咁上網睇睇唔到架
5 h8 J/ k1 H4 N4 T- g6 b公仔箱論壇liljon852 發表於 2014-11-28 09:09 PM
# p6 }! N7 b0 Q$ ]www3.tvboxnow.com公仔箱論壇$ U3 j! r2 O* o4 g# _: t; {
原來係咁@@
+ o% Q' \8 P  u咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
) e8 V' T; i3 K, U0 z: n

" ~. y! Z  w# @8 I# D原來係咁@@6 `) Z2 L2 ~1 ]% f& Y8 Z4 q
咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
# x$ a* Q% b8 v+ a公仔箱論壇熱狗走狗 發表於 2014-11-28 09:46 PM
6 j! K) d+ x. M, Y0 f9 J3 U/ lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦公仔箱論壇6 b% j% e* v- l1 [' b
而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
0 q9 p9 E7 z' Y& C3 q3 ~
點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦
4 t# r: e$ B' r9 J7 o! @' d8 ctvb now,tvbnow,bttvb而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添tvb now,tvbnow,bttvb7 t3 V- X' M+ X% a
liljon852 發表於 2014-11-28 10:06 PM
; U2 L5 x4 S8 A4 m! a" `5 D( Y/ nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb4 \* t. a$ Y1 O" Z3 }1 ~, k
比你講到我都好想買部letv......
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變
E家d唔叫港產片嚕
大家好
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. S, l! X: U5 T# ?! x: {; m7 T7 X
lps3a 發表於 2015-1-24 02:05 AM
  N$ \& o3 [4 S/ K6 ?. z# t4 H9 xtvb now,tvbnow,bttvb/ q- q- Y: o$ q$ M+ }
以前D港產片有 idea有橋呀,而家無厘頭炒大雜燴有明星就得,自自然寫劇本呀導演呀就唔再會咁好心機啦...tvb now,tvbnow,bttvb+ X; g" o  s% R
我覺得...
890年代的港片就是好
係~最懷念張國榮既戲~
时代产物不同了,以前没网络,现在网络把很多东西都一一带出。