返回列表 回復 發帖
老实讲近年的TVB剧,有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
& B: t2 [$ F, l+ TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2014-5-5 04:53 PM
4 u7 Y2 D8 p7 N" O1 j: P
& J% ^4 h4 l/ \5 P+ }% P
我推「天與地」
今晚出佐兩集啦
條骨都無佐lu
今晚出佐兩集啦
# K/ C- Q8 U  n1 u, v# qlhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
- O" y1 I% U9 n  u8 cwww3.tvboxnow.com我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
1 v$ H7 K# h/ B3 m: ?: ~* w" `& M7 b  J- I0 ?" a# T6 d4 X
我推「天與地」TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  ?* H  }$ b# o5 _  L# L+ Y: t
moonlight1812 發表於 2014-5-6 10:57 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, [4 F" T7 j* B% Q! M
曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道
! H% m, u( F3 ]3 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我反而觉得"爱.回家"有少少意思
條骨都無佐lu
/ E  D" q5 a, D0 U7 _4 G: t3 _# t/ Rtvb now,tvbnow,bttvb我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?公仔箱論壇) p( j$ n; n8 F# c7 t! L" g
leekwoklam 發表於 2014-5-7 11:17 AM
! ?8 {' I9 n; |: V6 r8 R我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
條骨都無佐lu
有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
2 v' R7 v" j7 L' {( ?4 ^tvb now,tvbnow,bttvb
/ u$ ?; g  @$ t( e5 f1 \  u曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道
" |. g$ o' u, f9 D- J& ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我反而觉得"爱.回家"有少少意思
/ n4 L' O9 R2 ^7 I! B; W公仔箱論壇lhy92725 發表於 2014-5-7 11:34 AM
www3.tvboxnow.com5 q. A4 n; G! ], m, M$ q
* ?/ V- j4 W: W( V7 F: c0 d' J. ^
CHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...
+ A1 O6 S9 |& R* p4 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
1 s7 b, t" s1 {8 U& }( {tvb now,tvbnow,bttvb我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
開播係咪即係香港有得播呀?.. 邊個台呀?
3 m. N4 z2 @* gwww3.tvboxnow.com我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨6 q% d) W  K* e5 v
lhy92725 發表於 2014-5-7 11:35 AM
; ]  ^; O' O4 D7 x" C7 I
% v! x& ?. d8 g) l( o& O  M" ztvb now,tvbnow,bttvb有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
; ~. Q' `3 p8 M) |

+ |& \. k% ?: U, q' i
% b' f  x3 I6 q9 h1 JCHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...tvb now,tvbnow,bttvb6 v+ v2 H" U' V1 o4 Q9 {
tvb now,tvbnow,bttvb. h  E$ b1 @- d6 K, D  v
我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# s; P7 h) w8 p& f; V; \- U7 W, X9 I
moonlight1812 發表於 2014-5-7 02:15 PM
  @/ O( u8 B8 G
甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛4 c! e$ G  r1 U) j" r0 z
毕竟HK现在其实得一个免费台
條骨都無佐lu
0 a4 Y$ d- O: }# u. o4 f3 |公仔箱論壇% [0 n4 o- z3 J( |
有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.tvb now,tvbnow,bttvb# n- N" O& S; D. U* }6 G
大文細佬 發表於 2014-5-8 12:53 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 F+ \" u8 V) o6 E3 H
我都是网盘连接下载的3 H4 y7 F7 ]- f* m* c) ]2 J5 i
相信呢个论坛都有人放上来吧
條骨都無佐lu
tvb now,tvbnow,bttvb+ @2 n2 i# F) {! R
甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛公仔箱論壇5 j6 r' c; R3 f" i. `' [
毕竟HK现在其实得一个免费台
" g; E3 c* {4 `" NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2014-5-8 10:46 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! k5 w" e" M7 n" W; A, }: y

6 @3 M* U% c( atvb now,tvbnow,bttvb所以依家人地咪播「西遊記」囉
/ i# v: y  z% N
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 _4 E6 y/ A8 r5 m* g& l, c
所以依家人地咪播「西遊記」囉
3 M7 u' a0 l9 R, C0 s' Rmoonlight1812 發表於 2014-5-8 08:02 PM
& F1 ]7 t6 o# ?/ s7 k; X所以米應該去抗議咯
條骨都無佐lu
今日終於一口氣睇佐六集
! y& \. v5 j7 Vwww3.tvboxnow.com基本上都保持水準嘅tvb now,tvbnow,bttvb1 C9 s, J7 D4 A  s
不過感覺上無佐果種窒息感
條骨都無佐lu
又一階段的結束
條骨都無佐lu
还是第一季Jack的女儿最漂亮 也不知道24到底会出好多季 总觉得美剧不如日剧 不会那么吊人胃口 会掏空胃口